Spring til indhold

Diskussion:Flodhest

Sidens indhold er ikke tilgængeligt på andre sprog.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Artiklen Flodhest er kandidat til at blive lovende artikel. Hvis du ikke har ydet væsentlige bidrag til artiklen, kan du enten bekræfte eller afvise denne nominering som foreskrevet i udvælgelsesproceduren for lovende artikler.
Artiklen Flodhest har været vist på Wikipedias forside som ugens artikel i uge 30, 2022.

Milepæle
TidsmarkeringMilepælResultat
Nomineret til ugens artikel Vedtaget
Nomineret til lovende artikel Afventer
Huskeliste for Flodhest: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Zoologi Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Zoologi, et forsøg på at koordinere oprettelsen af zoologirelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

August 2009[rediger kildetekst]

flodhesten lever på savannen i afrika nær floder, sumpe og søer, på græsarealer.

Da jeg kan se at der er angivet manglende kilde på min oplysning og jeg ikke kan finde ud af det der med links osv, har jeg fundet diverse sider på nettet hvor i selv kan få syn for sagen:

http://www.pandaclub.dk/Forside/Skoletjeneste/Dyreleksikon/Flodhest

&

http://www.bschristiansen.dk/idd31.asp (lidt nede i teksten)

&

http://viden.jp.dk/explorer/ekspeditioner/kenya/ekspeditionen/logbog/default.asp?cid=125727 (her nævnes bøflen også)

&

http://www.forlagetspiren.dk/?menu=1&submenu=86

Håber det er nok for jer og at en af jer vil sætte en kildeanvisning op i mit sted.

Mvh Bags

Det er hermed gjort. MVH. --Pusleogpixi 24. aug 2009, 00:49 (CEST)

Revurdering af artiklen[rediger kildetekst]

Jeg tænker at denne artikel trænger til en revurdering – hvordan foregår sådan nogle? Lukasdk123 (diskussion) 13. jan. 2022, 14:20 (CET)[svar]

@Palnatoke: Ved du det? Lukasdk123 har gjort et stort arbejde med at udvide artiklen. --Eldhufvud (diskussion) 15. jan. 2022, 17:36 (CET)[svar]
I forhold til projekter, som øverst på siden her? En umiddelbar vurdering i forhold til Wikipedia:Projekter/Kvalitetsvurdering peger i retning af at udskifte "Stub" i skabelonerne med "B". Det bør være ukontroversielt. I forhold til de udadvendte kvalitetsvurderinger skal man i gang med Wikipedia:Udvælgelsesprocedure for lovende artikler. --Palnatoke (diskussion) 16. jan. 2022, 00:54 (CET)[svar]
Jeg har læst artiklen med henblik på at vurdere om den udfylder kravene til at blive kaldt "lovende". Artiklen er stort set god, omend sproget bærer måske lidt præg af oversættelse. Jeg har et alvorligt problem med afsnittene evolution og uddøde arter. De handler om flodhestefamiliens evolution og uddøde arter i familien. Denne artikel om arten burde kun behandle disse emner summarisk og henvise til artiklen om familien for nærmere uddybning. Desværre er familieartiklen kun én sætning og liste med de to nulevende arter. På grund af forkert placering af indholdet, vil jeg ikke denne artikel til lovende. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 4. mar. 2023, 18:34 (CET)[svar]