Diskussion:Frank Jørgensen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Frank Jørgensen

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Artiklen godtgør ikke at Frank Jørgensen er notabel som atlet - men antyder kun at han er notabel på grund af hans dopingdom. Det er ikke nok. Det virker som om artiklen kun er skrevet for at stille denne levende person i dårligt lys. Artiklen bør slettes. Maunus 21. jan 2012, 01:27 (CET)

Slet - Enig. Der er desuden intet i artiklen, som viser notabilitet. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 21. jan 2012, 01:45 (CET)
Behold Det skulle gerne være ændret nu. Vi taler om en dansk mester og verdensmester. --Palnatoke 21. jan 2012, 10:02 (CET)
Behold - vi har adskillige atleter der er mindre notable end denne herre; jeg mener notabiliteten er i orden. --Medic (Lindblad) 21. jan 2012, 11:24 (CET)
Behold - Som de to ovenstående siger, så må en tidligere dansk- og verdensmester være notabel nok. mvh Tøndemageren 21. jan 2012, 13:19 (CET)
Det stod der intet om i artiklen.Maunus 21. jan 2012, 15:02 (CET)
  • Behold - En dansk- og verdensmester siger sig selv. Klart behold. --Pixi Uno 22. jan 2012, 16:06 (CET)
Et yderligere problem er at artiklen udelukkende bygger på førstehåndskilder. Der lader ikke til at have været nogen mediedækning hverken af hans bedrifter eller hans dopingdom. Hvis han er så notabel hvorfor er der så ikke mediedækning? Det er lige præcis sådan en sag hvor en i offentligheden ukendt person bliver genstand for en wikipedia artikel der kan påvirke hans privatliv og fremtid negativt der har gjort at wikimedia er særligt opmærksom på BLP artikler. Jeg synes det er et ret problematisk tilfælde må jeg indrømme. Maunus 22. jan 2012, 16:11 (CET)
  • I har et problem med at definere notabilitet. Man er ikke automatisk notabel fordi man er verdensmester, eller fordi man er konge eller præsident. Man er først notabel når uafhængige pålidelige kilder skriver om en. Notabilitet er en funktion af antallet af kilder der findes ikke af en persons egenskaber eller titler. Desuden skal kravene for kilder være højere når der er tale om information af potentielt skadelig eller kontroversiel katrakter for biografier af levende personer. I dette tilfælde er begge kilder førstehåndskilder: idrætsklubbens hjemmeside og DIF's kendelse. Der er intet der tyder på at Jørgensens karriere eller dopingdom har fået noget opmærksomhed fra publicerede medier. Maunus 22. jan 2012, 16:53 (CET)
  •  Kommentar - Frank Jørgensen har i OTRS:6430274 bedt om at få følgende nævnt (forkortet gengivelse):
Formålet med at indsætte mig på wikipedia er ene og alene at genere mig. Først stod der kun om min dopingdom da jeg gjorde opmærksom på det blev den ændret da man fandt ud af at jeg er dansk og verdensmester for 40 årige. Men det der træder frem når man læser den er DOPING som også er skrevet m stort i artiklen. Desuden skal det udpensles hvordan og under hvilke forhold og geografiske forhold jeg blev testet? Hvor vandt jeg dm og hvor vandt jeg vm det må også være relevant hvis det skal handle om en karriere.
-- Henrik (heb, Diskussion   Bidrag   E-mail) 26. jan 2012, 09:31 (CET)
  • Slet - Jeg har et lignende problem som jeg havde med børnesangerkategorien med flere. Styrkeløfter over x år er for mig ikke mere notabelt en vinder af oldboysklassen i Erimitageløbet eller lignende. Jeg er desuden tilbøjelig til at mene, at hele artiklen primært er oprettet pga dopingdommen, og det synes jeg ikke skal være hovedformålet med artikler om idrætsfolk. --Rmir2 30. jan 2012, 18:57 (CET)
  • Slet - Jeg er nok tilbøjelig til at give Bruger:Rmir2 og [[Bruger:Maunus ret her. 14 danmarksmesterskaber (eller er det kun 7? - det er hvad Dansk Styrkeløft Forbund påstår) er ganske vist imponerende og det er verdensmesterskabet sådan set også. Men jeg har så heller ikke meget indblik nok i hvor løst og fast Danmarks- og verdensmesterskaber sidder i styrkeløft (er det som med boksning hvor der er flere mesterskaber - WBA/WBC?). Som en der ikke ved noget om pro-styrkeløft, synes jeg ikke artiklen, som den p.t. står, hvor fokus er på doping-sagen og der er uklarhed om ting som Danmarksmesterskaber, holder. MVH Henrik (heb, Diskussion   Bidrag   E-mail) 31. jan 2012, 09:07 (CET)
  • Slet - En dopingsag er ikke notabel. Trade 6. feb 2012, 11:04 (CET)
  • Behold Jeg har rettet i antallet af danske mesterskaber for at undgå manglende præcision. DM'erne er vundet ved Dansk Styrkeløfts Forbund FØR han fyldte 40 år. De er en del af Dansk Idræts-Forbund, så derfor må Franks sejre være notable. Jeg har også sat en enkelt kilde på for verdensmesterskabet. VM-titlen er fra International Powerlifting Federation, som DSF har tilsluttet sig. Det må borge for væsentligheden. At en fremtrædende idrætsudøver er udelukket på livstid for doping er super væsentligt. Enhver der kender sport ved, at doping er det måske vigtigste problem i sportsverden. Peter Mulvany 6. feb 2012, 11:14 (CET)
Konklusion:
Ikke konsensus om sletning. Artiklen beholdes. --Rasmusbyg 12. feb 2012, 00:59 (CET)

Flyttet fra artikel af Nico (diskussion)

Et lille udsnit fra b.a.c.s hjemmeside hvor jeg deltog i dm for veteran i diskoskast vh Frank
Frank Jørgensen, M 50-54 fik BAC-debut i diskos, hvor han tog sølv med et kast på 36,26 meter, flot - hvad kan det ikke blive til.
Frank er måske mere kendt i vægtløfterkredse, men har også en atletikkarriere med i bagagen. (Skrev 93.167.174.229 (diskussion • bidrag) 15. aug 2014, 00:19‎. Husk at signere dine indlæg.)