Diskussion:Franske og indianske krig

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Artiklen Franske og indianske krig er blevet afvist som lovende artikel. Artiklen er altså blevet vurderet til ikke at være klar til at blive forbedret til god artikel inden for en overskuelig fremtid. Hvis du er uenig i dette, kan du efter reglerne foreskrevet i udvælgelsesproceduren for lovende artikler enten gennominere eller indberette en klage.

Huskeliste for Franske og indianske krig: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Kalender-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Almanak, et forsøg på at koordinere oprettelsen af almanakrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Frankrig Denne artikel er en del af WikiProjekt Frankrig, et forsøg på at forbedre artikler om Frankrig på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Nominering til LA[rediger kildetekst]

Det er en rigtig god og lang artikel der dækker rigtig godt, men nogle lange lange afsnit, som godt kunne have underafsnit. Introen virker også en smule kort, hvor man godt kan fylde en anelse mere på i detaljer. --Runvhe (Brugerdiskussion) 7. feb 2014, 16.21 (CET)

Jeg har indsat en del {{km}}, hvor jeg mener at påstande bør dokumenteres. I sidste afsnit i Baggrund virker det som om, at udfaldet af krigen opsummeres. Det finder jeg lidt sært i et afsnit om baggrunden for krigen. Første sætning i afsnittet Krigen: "Ohiodalen mellem 1753 og 1758 og Braddocks vej fra Virginia til Fort Duquesne." kan jeg ikke få til at give mening. Det virker mere end underoverskrift eller billedtekst, end det er en sætning med forbindelse til resten af teksten. Men det kan være, at jeg misforstår meningen. Hele det første afsnit i Krigen, synes jeg også er lidt malplaceret, da det opsummerer ved der står lidt længere nede, samt i det foregående afsnit. Personligt mener jeg ikke, at der skal være endnu et resumé i starten af et afsnit. Det er fint at starte med "startskuddet", da det jo er her, krigen begynder. Jeg er heller ikke helt vild med placeringen af tidslinje-boksen. Kan man måske lave et særskilt afsnit til denne? Det er en spændende artikel men flere kildehenvisninger ville pynte (ikke nødvendigvis alle de steder, hvor jeg har indsat {{km}}). Nogle steder er der angivet én kilde i slutningen af et afsnit, men kilderne må, efter min mening, godt være lidt "tættere". Mvh. Toxophilus (diskussion) 11. feb 2014, 22:09 (CET)
Da der ikke er sket noget med artiklen i over to måneder siden min sidste kommentar om forbedringer, afviser jeg hermed artiklen om LA. Toxophilus (diskussion) 23. apr 2014, 11:57 (CEST)