Diskussion:Helle Bonnesen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Helle Bonnesen

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Bruger:SorenRK påpegede i 2018 et muligt notabilitetsproblem for Helle Bonnesen.

Medlem af Borgerrepræsentationen og folketingskandidat er jf. kriterierne ikke i sig selv nok. De andre meritter, som angives i artiklen, er umiddelbart heller ikke nok.

  •  Kommentar Der er snart folketingsvalg, som Bruger:KnudW også påpeger, hvilket vi bør være opmærksomme på her. --Morten1997 (diskussion) 26. feb 2019, 15:47 (CET)
Konklusion:
Jeg har tilladt mig at slette artiklen "on sigt", da hun klart ikke opfylder kriterierne, og da den klart fremstod som et valgkampsmanifest. Ingen grund til at spilde tid med en diskussion om det. Er nogen uenige, kan den gendannes, og så må vi diskutere derfra. --Pugilist (diskussion) 26. feb 2019, 16:11 (CET)