Diskussion:Helle Virkner

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Feminisme Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Kvinder, et forsøg på at koordinere oprettelsen af kvinde- og feminisme-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Hvor er hun født?[rediger kildetekst]

Der er tilsyneladende ikke enighed om, hvor hun er født. Gravsted.dk siger, at hun er født i Gammel Rye (nævnes også i den artkel, men uden kilde). Ifølge danskefilm.dk og kvinfo.dk er hun født i Århus.
- Sarrus (db) d. 10. jun 2017, 18:05 (CEST)

https://www.sa.dk/ao-soegesider/da/billedviser?epid=17138411#181242,30769980 er i Skårup Sogn om ikke andet. "Aarhus Købstad" hvis det er dét som står, er ikke meget at gå efter. TherasTaneel (diskussion) 10. jun 2017, 18:41 (CEST)
http://www.skanderborgleksikon.dk/index.php/Helle_Virkner anfører at hun er født i Århus, men boede i årene 1925 - 1931 på ejendommen Lille Glentholm på Kildebakken 3, i dag Ry Præstegård. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 10. jun 2017, 22:45 (CEST)
Dog brugergenereret som wikipedia, der skrives også "Forældrene havde da adresse i Skårup på Fyn, [...]" som også er nævnt i kontraministerialbogen "Forældrene har fast Bopæl i Skaarup". Har endda en artikel: "Fødselsanstalten i Jylland". TherasTaneel (diskussion) 11. jun 2017, 02:00 (CEST)