Diskussion:Herlufsholm

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Landbrug Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Landbrug, et forsøg på at koordinere oprettelsen af landbrugsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Herregårde Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Herregårde, et forsøg på at koordinere oprettelsen af herregårdsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Herlufsholm Pinet[redigér wikikode]

Har indskrevet Herlufsholm Pinet i artiklen, da Herlufsholm Pinet var foreslået slettet uden nogen protesterede. Tænkte, at det kunne passe ind her. --MGA73 1. sep 2008, 20:27 (CEST)

Listerne[redigér wikikode]

Listerne er efterhånden lidt lange. Hvis ikke 5-10 eksempler er nok, så burde man nok overveje at konvertere dem til en tabel. --MGA73 14. okt 2008, 19:01 (CEST)

Man kunne overveje så meget; men formen er den samme som ved mange andre gymnasier og læreanstalter, og på en skole som Herlufsholm vil listerne af diverse grunde være længere end på f.eks. et nygrundlagt gymnasium. Listerne skal gerne kunne vedligeholdes af mange brugere, og tabeller er teknisk sværere. Jeg er ved at miste modet, når den nye kost MGA73 hele tiden vil lave alt om. --Hans Christophersen 14. okt 2008, 19:54 (CEST)
Medmindre du sidder og keder dig eller bare nyder det, så behøver du ikke give personlig kritik - du må gerne nøjes med at være saglig ;-) Jeg tror ikke, at tabeller vil afholde nogen fra at rette - hvis det var tilfældet, så er Wikipedias listepolitik jo forkert. --MGA73 14. okt 2008, 20:04 (CEST)