Diskussion:Hvalros

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Artículo bueno-blue.svg Artiklen Hvalros er blevet udpeget som lovende artikel. Det vil sige at den vurderes klar til at blive forbedret til en god artikel. Hvis du kan opdatere eller forbedre den, så gør det gerne, men diskuter gerne større ændringer her først.
Emblem-star.svg Artiklen Hvalros har været vist på Wikipedias forside som ugens artikel i uge 24, 2019.

Stock post message.svg Huskeliste for Hvalros: rediger · historik · overvåg · opdater

Nuvola kdict glass.svgSenest gennemgået den 15. juni 2019 (2 år og 218 dage siden) af Biscuit-in-Chief. Artiklen er listet i kvalitetsmærkede artikler til eftersyn.

Zoologi Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Zoologi, et forsøg på at koordinere oprettelsen af zoologirelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

"Hvalrossen er et stort og kluntet dyr med kompakt bygning". Jeg syntes dette virker noget antropocentrisk. Kluntet set ud fra hvilken synsvinkel? Hvalrossen er smukt tilpasset dens miljø. Jeg foreslår et andet ordvalg. (skrev Mrs. Marita (diskussion • bidrag) 6. feb 2010, 15:02. Husk at signere dine indlæg.)

Det har du da ret i. Du er meget velkommen til selv at finde en lidt mere neutral/præcis beskrivelse. --Pugilist 6. feb 2010, 15:04 (CET)

Ja, og så dog, for sandsynlighederne for at nogle hvalroser skulle blive stødte hvis de læser det, er nok ubetydelige 80.197.37.86 18. aug 2014, 09:45 (CEST)