Diskussion:Iron Maiden

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Roskilde Festival Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Roskilde Festival, et forsøg på at koordinere oprettelsen af relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Artiklen Iron Maiden er blevet afvist som lovende artikel. Artiklen er altså blevet vurderet til ikke at være klar til at blive forbedret til god artikel inden for en overskuelig fremtid. Hvis du er uenig i dette, kan du efter reglerne foreskrevet i udvælgelsesproceduren for lovende artikler enten gennominere eller indberette en klage.

Huskeliste for Iron Maiden: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Metal, et forsøg på at koordinere dækningen af heavy metal-musik og undergenrer på Wikipedia. Hvis du er interesseret, kan du redigere artiklen hvis diskussionsside denne skabelon sidder på, eller besøge projektsiden hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Se kommentarer om vurderingen.

Fejl og mangler[rediger kildetekst]

Det er besynderligt, at en artikel med så mange fejl og mangler kan udnævnes som lovende.

1) Fyldt med sproglige fejl. Har nogen læst korrektur? 2) Mangelfulde henvisninger. Ialt 9 noter for en artikel af denne længde. 3) Gisninger, gærtterier og subjektive vurderinger.

Jeg prøver at få tid til at rette op på dette, i stedet for at give artiklen "det røde kort". Livet er trods alt for kort til det, og Iron Maiden fortjener bedre skæbne.--Ramloser 9. jun 2010, 19:04 (CEST)

Da artiklen stadig ikke er forbedret efter seks år, må den som konsekvens miste sin status som "lovende". Den har langtfra kvaliteten til denne udmærkelse.--Ramloser (diskussion) 27. feb 2016, 23:47 (CET)
Allright. Jeg har prøvet at redigere skabelonerne til at reflektere dette. Jeg har, måske fejlagtigt, brugt den ikke-eksisterende status "Frataget" i {{Milepæle}}. Det burde være okay. Nevermind, fjernede det --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 29. feb 2016, 18:32 (CET)