Diskussion:Josip Broz Tito

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Artículo bueno-blue.svg Artiklen Josip Broz Tito er blevet udpeget som lovende artikel. Det vil sige at den vurderes klar til at blive forbedret til en god artikel. Hvis du kan opdatere eller forbedre den, så gør det gerne, men diskuter gerne større ændringer her først.
Emblem-star.svg Artiklen Josip Broz Tito har været vist på Wikipedias forside som ugens artikel i uge 41, 2016.
Stock post message.svg Huskeliste for Josip Broz Tito: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.


Billedadvarsel[redigér wikikode]

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

-- CommonsTicker 23. sep 2007, 00:15 (CEST)

Layout[redigér wikikode]

Commons havde en række gode billeder af Tito med statsledere, som jeg mener bidrager med meget i forhold til at vise hvordan han, som medlem af de alliancefrie lande, spændte meget bredt hvad angår diplomatiske forbindelser. Så der er kommet en del billeder i artiklen, men nu er layoutet gået fuldstændigt i kage, i hvert fald på min browser, og jeg er ikke layoutkyndig nok til at kunne hitte ud af hvad der kan flyttes rundt. Er der nogen der kan hjælpe? Jeg vil meget nødig undvære statsleder-billederne :( --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 13. aug 2016, 19:02 (CEST)

@Metalindustrien: I min browser (Google Crome) ser layoutet helt ok ud. Jeg undrer mig imidlertid over, at du mange steder har valgt fast billedstørrelse. Er det nødvendigt? Iøvrigt synes jeg, at du har meget lange billedtekster. Jeg har ikke læst teksterne, og har ikke noget forslag til afkortning. Det er bare en umiddelbar kommentar. mvh Per (PerV) (diskussion) 14. aug 2016, 09:57 (CEST)
Måske bliver layout lettere at styre med lidt færre billeder, der er rigtig mange billeder, måske kan nogle undværes. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 14. aug 2016, 11:39 (CEST)
Som jeg nævnte ovenfor ville jeg have meget imod at fjerne statslederbillederne, da de hver især er udvalgt for at vise hvor bredt Titos diplomatiske netværk spændte - i yderste nødstilfælde kan enten Roosevelt/Nixon- eller Khrusjtjov/Bresjnev-billedet fjernes, da de viser statsledere (+/-) fra samme land. Hvad angår resten af artiklens billeder er jeg mindre bekymret - der kan fjernes hvad man har lyst til --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 14. aug 2016, 11:55 (CEST)
Jeg har nu slettet nogle billeder og flyttet lidt til venstre side, og derved er der nu mindre whitespace (på min skærm i firefox). --Villy Fink Isaksen (diskussion) 18. aug 2016, 22:46 (CEST)
En anden løsning kunne være at sætte nogle billeder i et eller flere gallerier. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 18. aug 2016, 22:55 (CEST)
Jeg undrede mig også over, at du omtaler layoutproblemer, for jeg oplever heller ikke problemer. Men jeg er enig med Villy i, at en simpel løsning kunne være at lave et (eller et par) galleri(er) til at samle en del af billederne. Det vil også gøre lange billedtekster lidt mere spiselige. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 28. aug 2016, 09:32 (CEST) @Metalindustrien: Lad mig tilføje, at det er et beundringsværdigt stykke (oversættelses)arbejde, du har lavet. Et hurtigt kig afslører et behov for en gang korrekturlæsning, som jeg gerne skal prøve at tage fat på, men muligvis først om en uges tid (pga. travlhed IRL). Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 28. aug 2016, 09:41 (CEST)