Spring til indhold

Diskussion:King Diamond (band)

Sidens indhold er ikke tilgængeligt på andre sprog.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Metal, et forsøg på at koordinere dækningen af heavy metal-musik og undergenrer på Wikipedia. Hvis du er interesseret, kan du redigere artiklen hvis diskussionsside denne skabelon sidder på, eller besøge projektsiden hvor du kan deltage i projektet.

Sammenskrivningsforslag

[rediger kildetekst]

Sammenskrivningsforslag: King Diamond (band) skrives ind i King Diamond

Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.
  • Sammenskriv

Bille, Torben, red. (2002). Dansk rockleksikon (1. udgave). Politikens Forlag. s. 254. ISBN 87-567-6525-8. Oprindelig stod Diamond fast på, at der var tale om et band, som blot bar hans (kunstner)navn. Men en gennemstrømning af musikere, der ikke lader en transithal i myldretiden noget efter, samt det faktum at Diamond selv skriver alle tekster og hovedparten af musikken, gør, at man må betegne King Diamond som solist.

Nielsen, Jens-Emil (2014). 80'er rock: Dansk rock 1980-1990 (1. udgave). Her & Nu. s. 74. ISBN 978-87-93093-85-0. King Diamond starter i 1985 et nyt band [...] i det, der ligner en solo-karriere i det forjættede rockland USA. Bevidsthed (diskussion) 6. feb. 2024, 11:09 (CET)[svar]


Skabelonen {{Sammenskrives}} er målrettet sammenskrivningen af artikler.
For samredigering af skabeloner, se Skabelon:SmrSkabelon.
For samredigering af kategorier, se Skabelon:SmrKategori. Bevidsthed (diskussion) 6. feb. 2024, 11:21 (CET)[svar]