Diskussion:Kommunistisk Parti

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Uden overskrift[rediger kildetekst]

Jag synes att DKP/ML og Kommunistisk Parti bör ha förskillige artikler. På www.dkp-ml.dk kan man läsa "Danmarks Kommunistiske Parti / ML (DKP/ML) er nedlagt. Partiet er gået sammen med Kommunistisk Samling og har dannet Kommunistisk Parti". Således ser KP DKP/ML som ett separat parti, och Kommunistisk Parti som ett nyt parti. --Soman 5. mar 2007 kl. 14:49 (CET)


Det virker meget relevant at have to forskellige sider, DKP/ML er jo et historisk parti, der som nævnt ovenfor nu har valgt at nedlægge sig selv og er gået sammen med Komm. Saml. om at danne et nyt. Det er derfor fortsat relevant at have forskellige sider. --Pelle Dam 13. mar 2007 kl. 16:25 (CET)


Siderne bør klart være adskilte, DKP/ML er ikke Kommunistisk Parti, vi er et nyt Parti. DKP/ML har udført nogle historiske roller som vi ikke har, de deltog bla. i den Sekteriske Stalin-Dyrkelse i 40-50'erne. Det har KP Aldrig gjort.--Maybe-not 4. dec 2007, 10:42 (CET)

Kilde/dato[rediger kildetekst]

"Siden partiet's oprettelse for knapt et år siden, er medlemstallet mere end fordoblet, og ligger i dag på over 320." "I dag" burde erstattes med en dato. Medlemstallet vil nok også udvikle sig i fremtiden. --Holscher 4. jan 2008, 21:51 (CET)


Sletning af afsnit[rediger kildetekst]

Ved ikke lige hvor jeg skal skrive en begrundelse henne - så det bliver her. jeg har slettet et afsnit omkring uforvasket marxisme og opgør med Albanien kommunisme.... Det er subjektive udsagn, som jeg nu heller ikke tror Kommunistisk Parti er helt enige i - omend det lyder pænt. Det skal lige nævnes at jeg er webmaster for dagbladet Arbejderen og medlem af Kommunistisk Parti. Obastard 17. dec 2008, 09:01 (CET)

Tak for dit indlæg med begrundelse for sletning. Det er det helt rigtige sted du har skrevet begrundelsen. --Pugilist 17. dec 2008, 09:08 (CET)

Billedadvarsel[rediger kildetekst]

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

555 slettede Image:Parti_logo.jpg: In category [[:category:Unknown as of 21 February 2008|Unknown as of 21 February 2008]]; no permission;

-- CommonsTicker 28. feb 2008, 23:16 (CET)

Kommunalvalget i København 2013[rediger kildetekst]

Jeg har fjernet sætningen:

"Partiet er med flere kandidater i København opstillet som Liste R, denne liste er støttet af de andre kommunistiske partier DKP og KPiD."

I følge KMD var liste R Kommunisterne. Spidskandidat var Betty Frydensbjerg Carlsson, der på daværende tidspunkt var formand for KPiD. Stillede KP også kandidater på listen, og hvordan var samarbejdet skruet sammen? Ping BillyDK, som har indsat sætningen. --Madglad (diskussion) 25. dec 2016, 10:28 (CET)

Har genindsat afsnittet, nu med kilde. Ihvertfald både Hanne Rosenvold og Anders Sørensen repræsenterede Kommunistisk Parti på liste R. mvh Per (PerV) (diskussion) 30. dec 2016, 11:08 (CET)
Samarbejdet var vist skruet sammen som et partisamarbejde mellem flere, hvor KPiD og KP ville forsøge at opnå repræsentation sammen - lidt som med Enhedslisten i starten af 1990'erne - min kilde er også Arbejderen, de har flere artikler om hvem der stiller op og fra hvor --BillyDK (diskussion) 6. jan 2017, 15:54 (CET)