Diskussion:Lance Armstrong

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Cykling Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Cykling, et forsøg på at koordinere oprettelsen af cyklingrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Pictgram bicycle man.svg Denne artikel er under vingerne på CykelProjekt Biografi, et forsøg på at koordinere oprettelsen af cykelrytterbiografier på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Unavngivet1[redigér wikikode]

har ændret at Floyd Landis var en tour-vinder. Han fik frataget titlen pga doping 12.4.07 RasmusKr

Har du en kilde på det? Nu har jeg været rundt på en del større sportshjemmesider, og ingen nævner noget om sådan en titelfratagelse, selvom det da er noget af en nyhed. Engelsk WP har tilsyneladende heller ikke registreret det. --PhoenixV 12. apr 2007 kl. 13:41 (CEST)


I afsnittet Familie og privatliv fremgår det af artiklen, at L. Armstrongs kæreste Anna Hansen i 2008 er gravid. Men Anna Hansen linker også til en dansk håndboldspiller der vandt VM-sølv i 1962. Lad os antage hun var 20år ± 5 år dengang. Almindelig hovedregning giver så at hun er gravid i en alder af 66år ± 5år. Med al' respekt, det lyder ikke særligt sandsynligt. Er det den rigtige Anna Hansen der er tale om? --Hofkas (diskussion) 19. jan 2013, 09:47 (CET)

Fraværende i 3 eller 4 år?[redigér wikikode]

I artiklen står der: "26. juli Sluttede på løbets samlede tredjeplads kun overgået af sin holdkammerat Alberto Contador (som vandt samlet) og Team Saxo Banks Andy Schleck. Pga. Lances fravær på 4 år fra touren, satsede Astana på den tidligere vinder Alberto Contador" Jeg spørger, skal det ikke rettes til 3 år. Han deltog ikke i 2006, 2007 og 2008 men igen i 2009 - er det ikke "fraværende i 3 år"? JMB (diskussion) 12. aug 2016, 15:51 (CEST)

Årstalsmæssigt er det fire år han var væk - det var tre udgaver han ikke deltog i. Så der kan vel i princippet argumenteres for begge dele. Snakker vi "år" vil jeg mene fire er korrekt. Snakker vi udgaver, skal det selvfølgelig rettes i teksten, og så må det være tre. mvh Tøndemageren (diskussion) 12. aug 2016, 15:53 (CEST)
Hvis en rytter deltager hvert år, siger man ikke, at han var fraværende fra løbet et år - tager man så fingrene frem og tæller, så giver det "fraværende i tre år", når der er tre år, man ikke har deltaget i løbet. Jeg har derfor tilladt mig at ændre i artiklen fra tidligere "fraværende i 4 år" til nu "fraværende i 3 år"JMB (diskussion) 16. aug 2016, 10:55 (CEST)

Cykling i USA[redigér wikikode]

Følgende sætning i artiklen mener jeg skal ændres - efterhånden som tiden er gået: "er ellers en meget lille sport i USA, uden den helt store opmærksomhed" - foreslår jeg ændret til "var" ellers en lille sportsgren" 91.238.206.131 16. aug 2016, 11:59 (CEST)

kilde mangler[redigér wikikode]

God artikel med rigtige faktuelle og neutrale data (positivt ment), men det skærer i øjnene at der står kilde mangler stort set alle steder.(skrev 5.186.112.28 (diskussion • bidrag) 15. jun 2017. Husk at signere dine indlæg.)

Det er vel fordi vedkommende som har tilføjet dem mener, at der "stort set" mangler at blive indsat kilder "alle steder", læs evt. hvorfor i Wikipedia:Kildeangivelser og hvordan i afsnittet "Henvisninger" i Stilmanualen. Wikipedia bliver som bekendt til ved at frivillige som bruger deres tid til at oprette og redigere artiklerne eller andet med behov for det. Så hvis du har noget fritid at brænde af, slå dig endelig løs. TherasTaneel (diskussion) 15. jun 2017, 05:51 (CEST)