Diskussion:Liste over moselig

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Arkæologi og Oldtid Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Arkæologi og Oldtid, et forsøg på at koordinere oprettelsen af arkæologi- og oldtidsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Liste Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Liste på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Symbol unsupport star gold.svg Liste over moselig var tidligere kandidat til fremragende lister, men blev afvist ved afstemningen. Hvis du kan forbedre artiklen til FL-niveaugør det gerne, og nominer den eventuelt på ny.

Stock post message.svg Huskeliste for Liste over moselig: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

Lemma[rediger kildetekst]

Generelt kalder vi ikke artikler "Liste over ...", men i tilfælde hvor ental og flertal er ens, er der næppe ret meget at gøre. --Palnatoke (diskussion) 14. okt 2017, 02:00 (CEST)

Så det du mener er, at vi beholder artikelnavnet? Andre forslag modtages nemlig gerne :-) Mvh. Toxophilus (diskussion) 14. okt 2017, 09:19 (CEST)
Det irriterer mig, men jeg kan ikke lige se nogle bedre muligheder. --Palnatoke (diskussion) 14. okt 2017, 10:28 (CEST)
En mulighed kunne være "moselig (liste)".
- Sarrus (db) d. 14. okt 2017, 10:32 (CEST)
Det er vel en mulighed, men så synes jeg faktisk, at det nuværende er bedre. Toxophilus (diskussion) 14. okt 2017, 10:34 (CEST)