Diskussion:Liste over moselig

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
Arkæologi og Oldtid Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Arkæologi og Oldtid, et forsøg på at koordinere oprettelsen af arkæologi- og oldtidsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Liste Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Liste på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Symbol unsupport star gold.svg

Liste over moselig var tidligere kandidat til fremragende lister, men blev afvist ved afstemningen. Hvis du kan forbedre artiklen til FL-niveaugør det gerne, og nominer den eventuelt på ny.

Stock post message.svg Huskeliste for Liste over moselig: rediger · historik · overvåg · opdater

Diskussion:Liste over moselig/huskeliste


Lemma[redigér wikikode]

Generelt kalder vi ikke artikler "Liste over ...", men i tilfælde hvor ental og flertal er ens, er der næppe ret meget at gøre. --Palnatoke (diskussion) 14. okt 2017, 02:00 (CEST)

Så det du mener er, at vi beholder artikelnavnet? Andre forslag modtages nemlig gerne :-) Mvh. Toxophilus (diskussion) 14. okt 2017, 09:19 (CEST)
Det irriterer mig, men jeg kan ikke lige se nogle bedre muligheder. --Palnatoke (diskussion) 14. okt 2017, 10:28 (CEST)
En mulighed kunne være "moselig (liste)".
- Sarrus (db) d. 14. okt 2017, 10:32 (CEST)
Det er vel en mulighed, men så synes jeg faktisk, at det nuværende er bedre. Toxophilus (diskussion) 14. okt 2017, 10:34 (CEST)