Diskussion:Louis Bendixen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Louis Bendixen

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.


Det vil sikkert ikke være et stort problem at finde de nødvendige kilder, der bekræfter oplysningerne i artiklen. Mountainbike er (så vidt jeg ved) en voksende sportsgren i Danmark. Præstationerne er ganske vist kun på juniorniveau, men er national mester og deltagelse på landshold ikke tilstrækkeligt? --|EPO| COM: 24. jan 2014, 12:53 (CET)

  • Slet - Den er på vippen, men jeg hælder til slet. Sportsfolk i ungdomsrækkerne er efter min opfattelse sjældent notable. Lakmusprøven står på, hvad der ville ske, hvis karrieren stoppede i morgen. Er der noget blivende tilbage, kan der være notabilitet, ellers ikke. Et ungdomsmesterskab er ikke nok IMO, og ej heller landsholdsdeltagelse på U-niveau. Det er ikke professionel sport, og så længe det er ungdomshobby, mener jeg ikke kriterierne er opfyldt. Bliver han prof om nogle år, eller vinder nogle større løb, kan det komme. Pugilist (diskussion) 24. jan 2014, 13:21 (CET)
  • Slet - enig. Rmir2 (diskussion) 27. jan 2014, 18:36 (CET)
Konklusion:
Fuld enighed om at slette. --|EPO| COM: 31. jan 2014, 11:25 (CET)