Diskussion:MFS (musikgruppe)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: MFS (musikgruppe)

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Har svært ved at se at denne musikgruppe har notabilitet? De har udgivet to albums, der så vidt jeg lige kan se ikke har været på en officiel hitliste? Det eneste der taler for gruppens notabilitet er en optræden i Danmark ifølge Bubber, hvilket jeg ikke synes er nok til notabilitet? mvh Tøndemageren 30. jan 2012, 13:54 (CET)

  • Slet - Begrundelse ovenfor. mvh Tøndemageren 30. jan 2012, 13:54 (CET)
  • Slet - enig --Rmir2 30. jan 2012, 18:43 (CET)
  • Behold - det er en dansk musik gruppe der er bredt kendt blandt unge i Danmark, men artiklen skal uden tvivl skrives om! --BillyDK 31. jan 2012, 15:28 (CET)
  •  Kommentar - Er det muligt at finde kilder der understøtter den påstanden om at gruppen er bredt kendt blandt unge i Danmark? mvh Tøndemageren 31. jan 2012, 17:02 (CET)
  •  Kommentar - Over 200.000 views på tre måneder for musikvideo på youtube [1] og over 24.000 fans på facebook [2] ... at sammenligne med rapperen Niarn der kun har omkring 6000 fans [3] - De har samtidigt også medvirket i tv-serien Manden med de gyldne øre på DR2 --BillyDK 31. jan 2012, 23:14 (CET)
  • - 200.000 views på tre måneder på youtube er for det første ikke et stort antal. 24.000 fans på facebook siger ingenting. Er personligt selv fan af en ananas der har over 200.000 fans, men den er altså heller ikke nævnt herinde. Desuden er hverken youtube eller facebook med til at give notabilitet til en musikgruppe. Deltagelsen i Manden med de gyldne øre er selvfølgelig en god ting, men det er for det første svært at finde bekræftelse på, udover en sang der vist hedder "booty nam nam", hvilket altså ikke burde være nok til at give notabilitet. mvh Tøndemageren 2. feb 2012, 11:45 (CET)
  • Det er altså rimelig store tal du operarer med :) men hvad med de danske forhold ? 200.000 danske fans til en musik gruppe ? hørte Lars Løkke havde nået de 100.000 tusinde men det også usædvanligt højt. Men inden vi for kørt denne debat af sporet, udgangspunktet er at de er en dansk musik gruppe, som har udgivet albums og været på landsdækkende tv, det må vel være nok til en artikel på wikipedia, men selvføleligt skal der ikke stå sådan noget vrøvl som at der er 200 bandemedlemmer med i gruppen i artiklen. Og hvis artiklen bliver slettet vil den sikkert bare blive oprettet på et senere tidspunkt igen. VH --BillyDK 2. feb 2012, 12:42 (CET)
  • Har prøvet og tilføje flere informationer og optimere artiklen. VH--BillyDK 2. feb 2012, 15:45 (CET)
Gruppen har muligvis udgivet albummer, men de har ikke opnået placeringer på nogen officiel hitliste eller har andet der gør dem notable. Jeg har også optrådt på nationalt tv, men det gør heller ikke mig notabel - det kommer helt an på hvad de har optrådt på nationalt tv med - du er eksempelvis heller ikke notabel, blot fordi du har været med i X Factor.
Hvis du med de 200.000 henviser til det jeg skrev, så er det altså ikke en musikgruppe, men en ananas. Hvis du hentyder til youtube-tallene, er det altså ikke unikke views der tælles, det er samlede views. Teoretisk set, kan gruppen selv have kigget på deres sange rigtigt mange gange - så antallet af youtube-views giver altså ikke automatisk notabilitet.
Men kort sagt, at have udgivet albummer og været på nationalt tv er ikke nødvendigvis nok til at være notabel - især ikke når det i dette tilfælde drejer sig om to undergrundsalbummer og en optræden i Danmark ifølge Bubber og et nummer til soundtracket til Manden med de gyldne øre. Er desværre ikke nok til at være notabel. mvh Tøndemageren 2. feb 2012, 17:10 (CET)
  • Mange gode argumenter, men de har en betydning for dansk rap generelt, så er rappere som Suspekt eller Marwan jo heller ikke notable, selv om de har betydning for dansk rap generelt ... der er også artikler om opera på wikipedia selv der er mange der ikke ved noget om opera, hvor kendt skal en musikalsk gruppe være for at den er notabel her på wikipedia ? --BillyDK 2. feb 2012, 20:43 (CET)
Både Suspekt og Marwan har faktisk været på hitlisterne, hvilket allerede der gør dem mere notable - i modsætning til artiklen der diskuteres her. Desuden har Suspekt notabilitet i kraft af Troo.l.s og Orgi-E, samt Selvmord. Mht opera, tror jeg der er flere end du lige regner med der ved noget om det. Men hvor mange der ved noget om emnerne er faktisk heller ikke relevant. Der er uden tvivl mange opera-artikler hvor du tænker at det ikke kan være notabelt fordi du ikke kender det, men som faktisk er notabelt. Du har blot ikke viden dette emne. Grunden til at denne artikel er indstillet til sletning, er fordi gruppen den omhandler, ikke har gjort noget der gør dem notable. De har deltaget i et tv-program, samt lagt sang til et andet og udgivet to albummer, der ikke har haft stor nok succes til at gå ind på en officiel hitliste nogen steder. Derudover har de intet lavet, hvilket iflg min forståelse af reglerne for notabilitet, gør at artikel bør slettes. mvh Tøndemageren 2. feb 2012, 22:32 (CET)
Konklusion:
Da der ikke har været flere bidrag til diskussionen i 10 dage. Der er flertal for sletning, med 2/3 for en sletning. Siden slettes. --Rasmusbyg 12. feb 2012, 23:23 (CET)

Tøndemageren 2 ikke for at tale grimt men du er lidt dum.Bare fordi du ikke har hørt om dem så kan de godt være kendte og det er de det er fakta men ja man skal nok være ung for at kende dem. de har nu også været med i danmark ifølge bubber men kan se du er lidt ligeglad med det, da du sikkert også har været med i danmark ifølge bubber, men hvis du søge lidt på nette så vil du finde ud af hvor kendte de er og det er kendte nok til en wiki og en af deres sange er nu set over 1 mio gange.(Skrev Speciel:Bidrag/85.27.202.11 (diskussion • bidrag) 1. marts, 21:30. Husk at signere dine indlæg.)

Jeg er enig i at de skulle have en artikel herinde, men begyndelsen lidt mere end det, enligt at de ikke har været på nogen former for hitlister og ikke er alment kendt, men ja så er der jo mange musikere artikler der skal fjernes herinde fra --BillyDK (diskussion) 3. mar 2012, 15:13 (CET)
@IP-bruger: Min alder er af gode grunde ikke oplyst herinde, blandt andet fordi den ikke er relevant - heller ikke i denne sammenhæng, men er nu nok ikke så gammel som du tror jeg er. Har dog ikke været med i "Danmark ifølge Bubber", men hvis jeg havde, ville jeg heller ikke være notabel nok til at være på wikipedia. For at finde ud af om de har udgivet noget der enten har været på hitlisterne eller haft en afgørende ændring i musikindustrien, kan jeg oplyse at jeg har søgt længe på internettet, men har desværre ikke fundet noget der taler for gruppen. At en sang er set over 1 million gange er ikke nødvendigvis nok til en artikel på wikipedia (går ud fra du hentyder til YouTube), blandt andet fordi der ikke tælles unikke visninger på siden.
@Bruger:BillyDK: Vil da helt klart opfordre dig til at finde de artikler, du mener bør fjernes iht. dit indlæg ovenfor. Du har uden tvivl ret i at nogle musikere ikke bør være på wikipedia. Mvh Tøndemageren 3. mar 2012, 18:46 (CET)

Latterligt[rediger kildetekst]

Det her må være en af de mest latterlige artikler på Wikipedia! Jeg tror aldrig, jeg har læst noget, der er så dårligt skrevet!

Hvor er det dog grotesk dumt at forherlige og bakke op om en idiot, der trækker en kniv mod et andet menneske.(Skrev Looknohands (diskussion • bidrag) 14. aug 2010, 22:16. Husk at signere dine indlæg.)