Diskussion:Medvider

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Medvider

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Artiklen Medvider har haft en problematisk start. Den er nu skrevet om, men det hjælper ikke. Artiklen er oprettet af Bruger:Storslem, og Bruger:Dipsacus fullonum har foreslået artiklen flyttet til Anmeldepligt for forbrydelser. Problemet er, at artiklens indhold ved oprettelsen var urigtigt, ligesom artiklens indhold fortsat er urigtigt. Der er derfor ikke noget at bygge på ved en eventuel flytning. Som ordbogsopslag fungerer artiklen heller ikke.

  • Slet Da artiklens indhold er urigtigt, giver det ikke mening at beholde artilken. Et ordbogsopslag skal skrives på Wiktionary. Ønsker nogen at skrive om anmeldelsespligt er det fint, men så skal der begyndes fra grunden. --Pugilist (diskussion) 16. okt 2020, 09:47 (CEST)
  • Slet - mystisk opslag. Toxophilus (diskussion) 16. okt 2020, 10:52 (CEST)
  • Slet – Ja, det er nok bedre at fortsætte med en ny artikel om anmeldepligt hvis det er den vej artikelopretteren ønsker at gå. For en mere international behandling af nogle af aspekterne kan man bruge en:Mandated reporter. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 16. okt 2020, 19:23 (CEST)
  • Slet - Ud med det, det kan der ikke bygges en artikel på. --Santac (diskussion) 17. okt 2020, 15:54 (CEST)
Konklusion:
Enighed om sletning. --Pugilist (diskussion) 23. okt 2020, 08:54 (CEST)