Diskussion:Messias (Händel)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Musik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Musik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af musik-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Barok Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Barok, et forsøg på at koordinere oprettelsen af barokrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Henvisninger til Mormons bog er misvisende[rediger kildetekst]

Messias er komponeret med udgangspunkt i bibelske tekster og ikke mormonske tekstet Dybcar (diskussion) 15. dec 2020, 13:41 (CET)

Ja. Der er heller ikke mormonske tekster i artiklen. Henvisningerne til mormonhjemmesiden (lds.org) gik tidligere til bibelvers, men LDS ser ud til at omorganiseret deres hjemmeside så linkene ikke længere virker. Det bør selvfølgelig rettes. Jeg foreslår i stedet at linke til King James Bible på Wikisource (wikisource:en:Bible (King James)). --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 15. dec 2020, 13:58 (CET)
Jeg har i mellemtiden fjernet linkene til den generelle lds.org uden at se den sidste udvikling i diskussionen her. Det lyder som en god løsning at indsætte links til den rigtige King James Bible. Økonom (diskussion) 15. dec 2020, 14:24 (CET)