Diskussion:Mongoliet

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
BlankMap-World.svg Denne artikel er en del af WikiProjekt Verdens lande, et forsøg på at forbedre artikler om verdens lande på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Symbol unsupport vote-green.svg Artiklen Mongoliet var tidligere kandidat til gode artikler, men blev afvist ved afstemningen. Hvis du kan forbedre artiklen til GA-niveaugør det gerne, og nominer den eventuelt på ny.
Stock post message.svg Huskeliste for Mongoliet: rediger · historik · overvåg · opdater

Flyttet spamfilterdiskussion til landsbybrønden.

mvh Glenn 20. dec 2004 kl. 14:49 (CET)

Infoboks[redigér wikikode]

Den henviser ikke til Mongoliets nationalvåben, af en eller anden grund...? TherasTaneel (diskussion) 18. dec 2013, 00:45 (CET)

Infoboksen er lidt sær. Når det virker i artiklen Danmark, skyldes det nok nedenstående parametre. --Palnatoke (diskussion) 18. dec 2013, 00:57 (CET)

| symbol_type = Rigsvåben | symbol_type_artikel = Danmarks Rigsvåben

Ja, det så jeg, men tænkte ikke på at bruge det her :) Hmm, det må da kunne skrives ind i koden, så den automatisk linker. TherasTaneel (diskussion) 18. dec 2013, 01:24 (CET)