Diskussion:Politik & Administration

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Politik & Administration

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Politik & Administration er en form for uddannelse. Bruger:David hedegaard har oprettet. Vi har rigtigt mange artikler om forskellige uddannelser foskellige steder i landet. Fælles for dem er det dog, mange af dem ofte skifter navn, opbygning osv. Det kan være et stort arbejde at holde opdateret hele tiden. Derudover mener jeg, at det er mere relevant at beskrive de stillinger, som man kan besidde efter endt uddannelse. Heri kan man beskrives, hvilken uddannelse der er relevant. Uddannelsen kan i aritklerne om de enkelte uddannelsesinstitutioner. Toxophilus (diskussion) 1. sep 2020, 12:02 (CEST)

  • Slet - vi skal ikke have artikler om alle typer uddannelser. Den er ikke stor eller relevant nok til en selvstændig artikel, men den kan nævnes på de respektive univeriteter/institutter. Den nuværende artikel er mest en reklame for uddannelsen. Toxophilus (diskussion) 1. sep 2020, 12:02 (CEST)
  • Slet - Som ovenstående. - John Cambrick (diskussion) 1. sep 2020, 13:52 (CEST)
  • Slet - Som argumenteret. Vi har også artiklen Cand.scient.adm., hvilket i den sammenhæng er rigeligt. -Pugilist (diskussion) 2. sep 2020, 08:41 (CEST)
  • Slet Ikke-kildebelagt tilfældigt sammenstykket information, også kendt som førstehåndsforskning. Begrænset encyklopædisk relevans. --Madglad (diskussion) 6. sep 2020, 14:37 (CEST)
Konklusion:
Enighed om sletning. --Pugilist (diskussion) 8. sep 2020, 11:05 (CEST)