Diskussion:Prinsesse Marie

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Jump to navigation Jump to search
Monarki Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Monarki, et forsøg på at koordinere oprettelsen af monarki-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Feminisme Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Kvinder, et forsøg på at koordinere oprettelsen af kvinde- og feminisme-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Denne artikel er brug som kilde i jyllandsposten. http://www.jp.dk/indland/artikel:aid=3626350/ Er der et særligt tag for det? --Per Abrahamsen 21. mar 2006 kl. 13:28 (CET)

Rent faktisk er det jo Prins Joachim, der står brugt som kilde. Og jeg har nu tilføjet det til Wikipedia:pressecenterets side om 2006-omtale. --Morten Barklund [ disk / bidrag ] 21. mar 2006 kl. 13:34 (CET)

Uddannelse og jobs[redigér wikikode]

Der har åbenbart cirkuleret upræcise oplysninger om prinsessens uddannelse (se fx [1]), så jeg har opdateret afsnittet baseret på oplysninger fra Kongehusets hjemmeside. Det fremgår ikke, hvorvidt hendes første studie i Genéve blev fuldført, men det gjorde det vel næppe på bare ét år. Jeg har fjernet oplysningen om, at hun har arbejdet i REInvest og i stedet ændret dette til ING Numismatic Group, hvilket er det firma, der fremgår af Kongehusets omtale. At dømme efter [2] deler de to selskaber adresse, hvilket måske har givet anledning til fejltagelsen. Jeg gætter på, at selskabet stadig kan betragtes som “stedfaderens virksomhed”. Kongehusets hjemmeside nævner ikke, at hun skulle have havt et it-job i Net York. Eftersom hun ikke er uddannet inden for it, er der vel tale om “et job i en it-virksomhed” snarere end et “it-job”, men det er kun et gæt.--C960657 25. maj 2008, 12:43 (CEST)