Diskussion:Rasmus Dissing Nielsen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Rasmus Dissing Nielsen

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Rasmus Dissing Nielsen har deltaget i "Danmarks Lækreste Spasser", og har skabt Tonni The Man sammen med Simon Toftgaard Jespersen, som for nylig var sletningsdiskussion om, der endte med behold. Nielsen har haft nogle forskellige bestyrelesposter. Der er omtale på muskelsvindsfondens hjemmeside og han har vist en hjemmeside. Jeg kan ikke rigtig finde så meget andet relevant omtale. Toxophilus (diskussion) 3. jun 2020, 21:24 (CEST)

  • Slet - Han er ikke formand for foreningen, og hans øvrige meritter mener jeg ikke er nok. Toxophilus (diskussion) 3. jun 2020, 21:24 (CEST)
  • Behold - han er målmand på det danske landshold i en:Power hockey. Det er godt nok ikke en paralympisk sport, men der er europa- og verdensmesterskaber. --Santac (diskussion) 4. jun 2020, 08:04 (CEST)
Konklusion:
Der kan ikke opnås enighed; status quo opretholdes. --|EPO| COM: 13. jun 2020, 12:17 (CEST)