Diskussion:Researchkollektivet Redox

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg har fundet ud af at denne side om Redox har været slettet, jeg kender ikke indholdet af artiklen her på wikipedia desværre, men jeg kender til hvad Redox er og synes bestemt der brugte være en artikel om dem. Kan nogen give mig en begrundelse for sletningen? --Kommunisten 1. nov 2009, 15:26 (CET)

Det var en reklame-artikel fra dem selv, ser det ud til. --Palnatoke 1. nov 2009, 15:32 (CET)

Skrivebeskyttet[rediger kildetekst]

Jeg har skrivebeskyttet denne artikel, da Bruger:KonservativRealist ikke er enig i hvad de nævnte kilder beskriver. Bliver låst op igen når der er opnået konsensus. --Pixi Uno 14. nov 2011, 20:30 (CET)

Fjernet ændringer af artikel fra OleHasselbalch[rediger kildetekst]

Jeg har fjernet ændringer af artikel fra OleHasselbalch, da jeg ikke mener de var neutrale og at det var reklame for Ole Hasselbalch egen bog --BillyDK (diskussion) 19. sep 2013, 02:17 (CEST)

Jeg har tilføjet bogen under "litteratur". Uanset, om man finder bogen ensidig, har den fortsat relevans for emnet. Så vidt, jeg kan se, er alle udsagn i artiklen belagt med dokumentation og kan kontrolleres, hvis man ønsker det. hilsen Rmir2 (diskussion) 19. sep 2013, 10:40 (CEST)

Udkommentering af afsnit![rediger kildetekst]

Jeg har udkommenteret dette afsnit:

==Forbindelser til fascistiske netværk ==
Researchkollektivet Redox har i forbindelse med deres dokumentation af højreradikale netværk i flere omgange fået kendskab til højreradikale personers biler, samt i et enkelt tilfælde dokumentaristen Eyvind Dekaas bil. I forbindelse med at Redox har fået kendskab til bilerne, er der i flere tilfælde udøvet hærværk[16][17] på bilerne kort efter at Redox har fået kendskab til bilerne, herunder dokumentaristen Eyvind Dekaas bil.:

Uriasposten har bragt nogle billeder af hærværk mod nogle biler, men så vidt jeg kan forstå er ingen dømt, der er ikke påvist nogen sammenhæng mellem hærværket og oplysninger indsamlet af Redox. Afsnittet er ren spekulation i en sammenhæng mellem Redox og hærværket, og overfortolker endda Uriasposten. Afsnittet hører ikke hjemme i en encyklopædi. mvh Per (PerV) (diskussion) 23. jan 2017, 12:32 (CET)