Bruger:BillyDK

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
(Omdirigeret fra Bruger:Terroristen)
Grundet kulturen og diskussionerne herinde, har jeg forladt wikipedia projektet, derfor vil du ikke længere kunne forvente svare på henvendelser --BillyDK (diskussion) 22. jan 2018, 00:06 (CET)
Babel
daDenne bruger har dansk som modersmål
de-1Dieser Benutzer hat grundlegende Deutschkenntnisse.
nb-1Denne brukeren kan litt norsk (bokmål)
en-1This user can contribute with a basic level of English
Denne bruger har en brugersideWikibooks.
Denne bruger har en brugersideWikisource.
Denne bruger deltager i
WikiProjekt Nordkorea
Brugere efter sprog

Billy DK's profil

Rettelser eller påbegyndelser

Jeg er en yngre mand (årgang 1992) der interessere sig for politik, hjemmesider, slægtsforskning og historie. Har folkeskolens 9.klasse og en såkaldt ungdomsuddannelse, er i gang med den anden uddannelse, denne gang en HF. Den 25. august 2014 rundede jeg det 6år, 6måned og 6dag på wikipedia. Mine skrivefelter er nok mest politik, især valg, men ellers lige hvad jeg finder.


Denne bruger har været på Wikipedia i 16 år, 3 måneder og 6 dage.


Julian Assange, Wikileaks, Portal:kommunisme, Anonymous, Borgerrettighedsbevægelsen, Enhedslisten, Finn Sørensen, Tyske naziledere, Retsopgøret i Norge efter 2. verdenskrig, Den irske uafhængighedskrig, Libertære Socialister, Kommunistisk Parti, Modstandsbevægelsen i Horsens, GroenLinks, Arkivalieronline.dk, Rådgivende folkeafstemning om Norges tilslutning til EF 1972 og flere

Skabeloner: Blandt andet oprettet; Danske kommunister, Nazisme i Danmark, Danske kriminalsager, Dansk rap, Bundesnachrichtendienst, Italiens premierministre, Europas parlamenter, Enhedslisten, Norges statsminister, 2. Slesvigske Krig, Politiske partier i Norge, Politiske partier i Sverige, Slægtsforskning, Valg i Norge, Valg i Tyskland, Politiske valg i Portugal, Valg i Ungarn, Detektiver. Composition bar og Christiania

Links: Alt hvad jeg har oprettet

Ros og småkager

Statistik

For din artikel Kim Hyŏng-jik der nu er øverst på Vidste du at... og dit arbejde med mere eller mindre relaterede artikler. --Inc (diskussion) 26. jul 2012, 14:01 (CEST)


Pr 12. oktober 2013 fortaget 4.511 redigeringer og oprettet 416 sider. I august 2014 er jeg oppe på 470 oprettede sider :)

I slutningen af november 2014 oppe på 554 artikler og 5.968(6.030) redigeringer :)

Den 1. januar 2015 gøres der status for 2014, alene i december oprettede jeg 95 skabeloner og 156 artikler, således jeg nu er oppe på at have oprettet 139 skabeloner og 714 artikler. Og jeg har siden oprettelsen af min bruger foretaget mere end 7.800 redigeringer.

Min korte artikel Cornelia Füllkrug-Weitzel blev artikel nr. 196.000 på dansk Wikipedia.

Jeg deltager i Wikipedia:WikiProjekt Politik - det skulle du os tage og gøre ;)

Galleri

Uddybende Uddybende artikel: Bruger:BillyDK/Galleri
Billeder jeg har oploadet til wikipedia; dels fra gemmerne og de personlige ferieture, men også fra Kolding hvor jeg bor - håber andre vil synes om mine billeder
Færøernes Barnstar
Tak for dine bidrag med oprettelse af skabeloner som gør det nemmere at navigere rundt i artikler om færøsk politik! Med venlig hilsen EileenSanda (diskussion) 9. dec 2014, 15:27 (CET)


Den Specielle Barnstar
Du fortjener denne barnstar for dit store arbejde på den aktuelle flygtninge- og migrantkrise samt Islamisk Stat. Værdsat arbejde. Venlig hilsen Pelle Hansen 21. sep 2015, 20:38 (CEST)