Diskussion:Ritt Bjerregaard

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Folketinget Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Folketinget, et forsøg på at koordinere oprettelsen af folketingsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Feminisme Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Kvinder, et forsøg på at koordinere oprettelsen af kvinde- og feminisme-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
EU Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt EU, et forsøg på at koordinere oprettelsen af EU-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Det er nu 2den gang den samme person forsøger at indsætte nogle linier i Ritt's CV og/eller tidlinie om deltagelse i kontroversielle møder, "kommissioner". Efter min mening er det utidig reklame for en eller anden sag - og den slags bør der ikke være plads til. Folketingets side om Ritt - og hendes egen side - er de eneste regulære kilder, som vi kan stole på for kendte politikere. --hansjorn 2. dec 2004 kl. 22:52 (CET)

Mangler der ikke noget om hendes "sager"? (Hotel Ritz i Paris der førte til hendes afgang som minister, lejligheden i begyndelsen af 90'erne, Mickey Mouse-parlamentet, dagbogen) Og hvilken rolle hun har spillet som undervisningsminister -- har hun virkelig sagt "hvad ikke alle kan lære skal ingen lære" eller noget der ligner? Var det dækkende for hendes holdninger? Var det en almen holdning dengang? Og noget om kaffeklubber og om hvordan hun, Auken, Lykketoft og Nyrup i sam- og modarbejde har præget socialdemokratiet i årtier? Noget om hendes evne til at netværke? -- Peter Lund, 2005-10-26.

Det ville vel være passende på nuværende tidspunkt at skrive noget om, at hun nu bliver overborgmester i København, men jeg er ikke helt på det rene med, om det ligger 100% fast (i teorien kan der jo altid ske mærkelige ting) og hvornår det helt præcist er, at hun træder til.--Heelgrasper 16. nov 2005 kl. 12:07 (CET)

Billedadvarsel[rediger kildetekst]

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

Siebrand slettede Image:Ritt_Bjerregaard.jpg: Per [[Commons:Deletion requests/Template:Www.folketinget.dk]];

-- CommonsTicker 22. nov 2007, 19:14 (CET)

En af mine venner sagde for nylig til mig, at denne side måtte være skrevet af en af RB's svorne tilhængere og ikke lever op til Wikipedia-standard, hvis man altså går ud fra, at Wikipedia gerne vil tages alvorligt. Jeg kender ikke meget til den danske Wikipedia, men bruger flittigt den engelske, og på den er omtalen af politikere betragtelig mere afbalanceret. Når det ikke er tilfældet, kan man være sikker på at finde kritiske kommentarer/diskussionsemner, så jeg vil i det følgende være inspireret af denne udenlandske fremgangsmåde. I omtalen af RB blandes stort og småt - skal det virkelig være betydningsfuldt, at hun på et tidspunkt var lærervikar, eller på et andet tidspunkt lærerrådsformand? Åbenbart. Min væsentligste anke går på, at artiklens forfatter bruger ordet "anerkendelse" eller "anerkendt" uden belæg og i den hensigt at rose RB. En anden besynderlig taktik er de undskyldninger, der dukker op - fx i forbindelse med det meget omtalte løfte om at bygge 5.000 billige boliger. Så vidt jeg husker, viste sagen, at RB ikke havde sat sig grundigt ind i de juridiske forhold, og at sammenligne løftet med en tidligere overborgmesters visioner/forhåbninger om boligbyggeri hører efter mine mening ingen steder hjemme. Når det drejer sig om RB's karriere, er der desuden div. forsøg på at rose initiativer og tiltag, der strengt taget bare hører med til det daglige arbejde med netop at være minister eller EU-kommissær. For at sætte sagen på spidsen (igen: som man tit ser det på den engelske Wikipedia...): Har RB strengt taget fået gennemført noget som helst andet i hele sin karriere end at sænke standarden i folkeskolen - og dermed også gymnasiet?(Skrev 188.183.234.255 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Har gennemgået artiklen som led i POV-taskforce. Finder enkelte uunderbyggede passager, dispositionen kunne også være bedre. Men generelt ikke en POV artikel, blot lidt under ønsket standard for en person med Bjerregaards karriereforløb.Ramloser (diskussion) 19. okt 2012, 17:49 (CEST)
Jeg fjerner skabelonen. --Palnatoke (diskussion) 19. okt 2012, 19:16 (CEST)