Diskussion:Rotten Tomatoes

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Internet Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Internet, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Internet-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Flytteforslag: The Rotten Tomatoes Show

Se evt. på Wikipedia:Flytteforslag

Jeg tror at The Rotten Tomatoes Show (TV) og Rotten Tomatoes (Internet) godt kan bestå separat.

Det er derfor jeg foreslår at afsnittet Rotten Tomatoes#The Rotten Tomatoes Show godt kan flyttes over til Rotten Tomatoes.  •   Rodejong   💬 ✉️ 21. jun 2017, 07:38 (CEST)

  • Symbol move vote.svg Flyt  •   Rodejong   💬 ✉️ 21. jun 2017, 07:42 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg Flyt ikke - Der er kun ganske få linjer om tv-showet, der så vidt jeg kan se på en-wiki kun eksisterede i to år, og en-wiki har ikke en selvstændig artikel om tv-showet. Så alt i alt ikke nogen grund til selvstændig artikel på da-wiki. Hvis nogen kan argumentere for, at indholdet kan gøres noget større end de få linjer, så kan jeg måske skifte mening. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 21. jun 2017, 08:50 (CEST)
Det handler om to forskellige ting. Een internet side, og en TV-programma.  •   Rodejong   💬 ✉️ 21. jun 2017, 09:41 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg Flyt ikke Ingen selvstændig relevans. --Madglad (diskussion) 21. jun 2017, 11:05 (CEST)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Der er ikke opbakning til flytning. Vh. SorenRK (diskussion) 26. aug 2017, 12:04 (CEST)