Diskussion:Sara Omar

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

På Commons er der nu ihvertfald én mediefil der er under sletningsdiskussion med baggrund i copyvio. Flere af mediefilerne på denne side finder jeg suspekte. De synes ikke at være korrekt angiver og det er usikkert om ikke der er ophavsretskrænkelse. Omars breve må kræve et ok fra forfatteren via email-systemet i Commons. — Fnielsen (diskussion) 28. jan 2018, 11:24 (CET)


Hej Fnielsen Hvilke breve er der tale om, og hvad skal der præcis laves om før notifikationen fjernes fra siden? Mvh Landazabaldk —(skrev Landazabaldk (diskussion • bidrag) 02. Apr 2018, 11:25 (CET). Husk at signere dine indlæg.)

Hi Landazabaldk. Brevene er dem der var linket fra en gammel version. De er nu slettet på grund af bekymringer omkring ophavsret. Sara Omar har ophavsret på disse tekster og vi kan ikke indsætte dem i Wikipedia uden at forfatteren siger ok til det. — Fnielsen (diskussion) 4. apr 2018, 04:15 (CEST)

Beskæring af artiklen[redigér wikikode]

Som nævnt af KnudW, da han påsatte {{POV}}, ligner artiklen efterhånden et hyldestskrift. Det fremgår også af redigeringshistorikken, at nogen - formentlig enten Omar selv eller Politikens Forlag - forsøger at skrue op for den rosende omtale ved enhver lejlighed. Jeg foreslår, at artiklen beskæres på følgende måder:

  • Flertallet af de lange citater slettes.
  • Der ryddes ud i namedroppingen.
  • Alle kildeløse påstande, der kun kan stamme fra insiderviden, slettes.
  • Afsnittet om Dødevaskeren strammes op.

Sara Omars anliggende virker på mange måder sympatisk, men forfatterskabet begrænser sig foreløbig til nogle digte og én roman, og under alle omstændigheder skal Wikipedia ikke være reklamesøjle. Men kom gerne med indsigelser. Vh. SorenRK (diskussion) 2. jan 2019, 13:45 (CET)

Lyder fornuftigt. Det vil også være relevant at udskille afsnittet om Dødevaskeren ud til en selvstændig artikel og erstatte det med et langt mere kortfattet beskrivelse her i forfatterbiografien. Der er rigeligt stof til en selvstændig artikel. Økonom (diskussion) 5. jan 2019, 19:01 (CET)