Diskussion:Scarlett Johansson

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Artiklen Scarlett Johansson er blevet afvist som lovende artikel. Artiklen er altså blevet vurderet til ikke at være klar til at blive forbedret til god artikel inden for en overskuelig fremtid. Hvis du er uenig i dette, kan du efter reglerne foreskrevet i udvælgelsesproceduren for lovende artikler enten gennominere eller indberette en klage.
Artiklen Scarlett Johansson har været vist på Wikipedias forside som ugens artikel i uge 11, 2017.

Huskeliste for Scarlett Johansson: rediger · historik · overvåg · opdater
  • Udvid artiklen, så den omfatter karrieren frem til i dag. Lige pt. er hendes nyligste rolle fra The Avengers i 2012. Toxophilus (diskussion) 19. feb 2017, 20:25 (CET)
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

En googlesøgning kunne tyde på, at farfaderen snarere var kunsthistoriker, hvis det var ham, der var født i 1922 og døde i 2001, men der kan jo være tale om en anden person. --Heelgrasper 6. jun 2006 kl. 00:00 (CEST)

Jeg har taget oplysningerne fra den engelske wiki og har ikke undersøgt dem, så hvis du har andre oplysninger, så skal du være velkommen til at rette dem :) --Broadbeer 6. jun 2006 kl. 16:49 (CEST)
Om han også var kunsthistoriker ved jeg ikke, men fandt denne via IMDb linket. --Broadbeer 6. jun 2006 kl. 16:52 (CEST)

Jeg ved sådan set ikke andet, end hvad jeg fandt på en googlesøgning på navnet Ejner Johansson, da jeg lige ville se, om jeg kunne finde så meget, at han kunne få en kort artikel. Her dukkede bl.a. dette gravsted og en hel del henvisninger til bøger og artikler om kunsthistoriske emner, hvilket får mig til at tro, at han "blot" har lavet et par programmer for DR, ligesom fx Per Arnoldi jo også har lavet tv uden at det gør ham til en person, der primært kan kaldes en tv-vært. På den engelske Wikipedia kunne de godt være påvirket kraftigt af IMDb, der jo i sagens natur primært beskæftiger sig med, hvad folk har lavet af film og tv. Her kaldes han "writer".

Det kan godt være, at vi skal have fat på en person, der kan huske TEMA-udsendelserne fra 1966, hvis vi skal have afgjort det endeligt. Jeg har en idé om, at Bruger:Sebastjan evt. kunne have tilstrækkelig alder og interesse for kulturelle emner til at have et bud, om det var kunsthistorikeren, som var vært dengang. --Heelgrasper 6. jun 2006 kl. 22:08 (CEST)

Det ser jo i hvert fald ud til at være samme person, så hvis der kan findes lidt mere skule han da kunne få en artikel. De kulørte blade er jo gode til at fremhæve S.J.s danske aner :) --Broadbeer 6. jun 2006 kl. 22:17 (CEST)

Billede advarsel[rediger kildetekst]

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Fjern venligst billederne fra artiklen eller deltag i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

Fred Chess slettede Image:Scarlett_Johansson_sketch.jpg: as per [[Commons:Deletion requests/Image:Scarlett Johansson sketch.jpg]] -- Derviative work, not free;

-- CommonsTicker 10. sep 2006 kl. 04:12 (CEST)

Skabelonen oversættelse mangler[rediger kildetekst]

Jeg synes skabelonen oversættelse mangler bør fjernes, da der er tale om titler på engelsk-sprogede film. Langt de fleste film udkommer jo i Danmark nutildags under deres original-titel. --Zep73 6. jan 2007 kl. 16:12 (CET)

Ikke alle. En række af de nævnte film har danske titler. Skabelonen skal således ikke fjernes før det er sikret, at det er de rigtige titler, der er nævnt i artiklen. --|EPO| 6. jan 2007 kl. 16:15 (CET)