Diskussion:Signe Færch

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Denne artikels notabilitet er betvivlet-skabelonen er sat på artiklen, men uden synlig begrundelse ? Hvorfor det ? Vh.--BillyDK (diskussion) 1. okt 2012, 23:53 (CEST)

Jeg skrev begrundelsen i beskrivelsesfeltet. Medlemskab af Københavns Borgerrepræsentation giver ikke notabilitet i sig selv, og lignende artikler er tidligere blevet slettet. Mvh. --KLN (diskussion) 2. okt 2012, 12:43 (CEST)
Hun har repræsenteret flere bevægelser og udtalt sig på deres vejne, derved er hun et ansigt udadtil for disse bevægelser, samtidig er hun folkevalgt politiker fra Enhedslisten --BillyDK (diskussion) 2. okt 2012, 20:49 (CEST)

Sletningsforslag: Signe Færch

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Det er ikke tilstrækkeligt at være medlem af Borgerrepræsentationen i Københavns Kommune. Hun er dog også medlem af Enhedslistens hovedbestyrelse, som har en afgørende indflydelse på partiets linje i bl.a. de igangværende forhandlinger om finansloven. --|EPO| COM: 29. okt 2012, 11:59 (CET)

  • Behold Hun er måske ikke automatisk notabel, men samlet set har hun vel noget indflydelse, og jeg vil mene, at hun kan have almen interesse, også selvom hun måske ikke er så kendt. Et lille »behold« herfra. --Cgtdk (diskussionbidrag) 30. okt 2012, 00:56 (CET)
Konklusion:
- artiklen beholdes. --Simeondahl (diskussion) 5. nov 2012, 22:09 (CET)