Diskussion:Skovrider

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Botanik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Botanik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af botanikrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Menes der virkeligt at sportlerne var ulige i den forstand at de ikke kunne divideres med 2 eller er der her indsneget en en svensk term for forskellig?83.93.31.22 20. dec 2020, 17:31 (CET)

Jeg gætter på at der er tale om lidt svensk, der har sneget sig ind. Det er ikke usædvanligt. Du er velkommen til at rette til noget der er lidt mere forståeligt på dansk. --Hjart (diskussion) 20. dec 2020, 17:43 (CET)
I originalteksten fra Salmonsens Konversationsleksikon står der forsk., så jeg har rettet det til forskellige. Samtidig har jeg dog også indsat en forældet-skabelon. Artiklen er desværre en af mange eksempler på, at tekster fra 90-100 år gamle opslagsværker er blevet indsat uden hensyn til den senere udvikling. Ganske vist er det her noget uden for mine vidensområder, men jeg tvivler altså på, at faget har stået stille så længe. --Dannebrog Spy (diskussion) 20. dec 2020, 21:04 (CET)