Diskussion:Sky (meteorologi)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Flytteforslag: Sky (meteorologi)

Se evt. på Wikipedia:Flytteforslag

Jeg vil mene at det meteorologiske fænomen er primærbetydning når man taler om ordet "Sky". Når man kigger på det nuværende udvalg af muligheder på flertydighedssiden så er de eneste andre kandidater, der potentielt kunne komme i nærheden Sky (gastronomi) og Sky (psykologi) (som i øvrigt pr. dd. omdirigerer til Generthed). Jeg vil dog fortsat mene at hvis du spørger en dansksproget person hvad de tænker når de hører ordet 'Sky' så vil 99% svarer 'Dem på himlen', og derfor foreslår jeg den flyttet til Sky og den nuværende flertydighedsside på Sky til Sky (flertydig). Botret burde ikke være nødvendigt.

  • Symbol move vote.svg Flyt begrundelse --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 29. apr 2020, 09:11 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg Flyt ikke Sky (meteorologi) er uden tvivl den mest almindelige betydning, men de 2 andre nævnt herover er altså også almindelige udtryk. Ordet sky betyder bare 3 forskellige ting på dansk, og ingen af dem er særligt u-almindelige.--Honymand (diskussion) 5. maj 2020, 20:54 (CEST)[svar]
  • Symbol delete vote.svg Flyt ikke - Ingen klar hovedbetydning. --Pugilist (diskussion) 5. maj 2020, 22:21 (CEST)[svar]
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Der er ikke opbakning til at flytte. --|EPO| COM: 2. jun 2020, 15:50 (CEST)