Diskussion:Susanne Vejen Vig

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Susanne Vejen Vig

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.


Artiklen om Susanne Vejen Vig blev markeret med skabelon af Steenth den 2. noember 2012. Lad os tage diskussionen her.

  • Slet - Ifølge artiklen er Susanne Vejen Vigs primære virke "drivkraft i skabelsen af en række danske kulturprojekter med udgangspunkt i de danske folkebiblioteker" ligesom hun har en "psykoterapeutisk praksis på Østerbro i København". Derudover har hun spillet med i en novellefilm. Filmens notabilitet er IMO tvivlsom - der er tale om en novellefilm udgivet på video i 1990, der efter alt foreliggende er "hjemmeproduceret" og tilsyneladende uden distribution. Danske Film har ikke oplysninger om filmen. Da det ikke giver notabilitet at være drivkraft i skabelse af kulturprojekter, med mindre man af den grund er blevet et kendt navn, og da medvirken i en video ikke giver notabilitet, mener jeg ikke, at hun kommer over grænsen. Pugilist (diskussion) 27. apr 2013, 16:05 (CEST)
  • Slet - På den foreliggende grundlag ikke notabel. Rmir2 (diskussion) 27. apr 2013, 16:21 (CEST)
  • Slet – Enig med Pugilist -- Byrial (diskussion) 27. apr 2013, 16:28 (CEST)
  • Slet - Også enig med Pugilist. Vh --Søren1997 (diskussion // Projekter // bidrag) 28. apr 2013, 10:34 (CEST)
  • Slet - Enig i at personen på det foreliggende grundlag ikke er notabel. --Morten Haagensen (diskussion) 28. apr 2013, 10:47 (CEST)
Konklusion: