Diskussion:Sydpolsekspeditioner

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Artiklen Sydpolsekspeditioner er blevet udpeget som lovende artikel. Det vil sige at den vurderes klar til at blive forbedret til en god artikel. Hvis du kan opdatere eller forbedre den, så gør det gerne, men diskuter gerne større ændringer her først.
Artiklen Sydpolsekspeditioner har været vist på Wikipedias forside som ugens artikel i uge 52, 2015.

Huskeliste for Sydpolsekspeditioner: rediger · historik · overvåg · opdater
  • Udvid indledningen så den omfatter hele artiklen. Toxophilus (diskussion) 3. nov 2015, 09:40 (CET) Gjort Rmir2 (diskussion) 12. nov 2015, 18:55 (CET)
  • Suppler (nogle af) de afsnit, der primært bygger på Salmonsen, med nogle af værkerne fra den meget omfattende litteraturliste, så Salmonsen ikke står alene som kilde. --Morten Haagensen Elmose (diskussion) 22. nov 2015, 15:31 (CET)
  • Artiklen er skrevet af efter Salmonsen, og selv om der er foretaget forsøg på at opdatere sproget, så er det fortsat præget af en lang række arkaiske formuleringer. Ord og vendinger som eksempelvis "genvordigheder", "bleven", "pekuniære", "rejsefæller" og "færd" hører til i en svunden tid. Der er en udbredt brug af passivformer i datid (eksempelvis "forlodes"), hvilket ligeldes bør rettes. Dertil kommer pudsige sætninger som eksempelvis " Sprækker og spalter var til hinder for fremgang, men energien var vidunderlig", der dybest set bare er noget vrøvl. --Pugilist (diskussion) 26. okt 2016, 10:01 (CEST)