Diskussion:Thor

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Middelalderen Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Middelalderen, et forsøg på at koordinere oprettelsen af middelalderrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Artículo bueno-blue.svg Artiklen Thor er blevet udpeget som lovende artikel. Det vil sige at den vurderes klar til at blive forbedret til en god artikel. Hvis du kan opdatere eller forbedre den, så gør det gerne, men diskuter gerne større ændringer her først.
Stock post message.svg Huskeliste for Thor: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

Muligvis er der overset noget meget nærliggende i afsnittene om stednavne som har noget med Thor at gøre, efter sigende findes der nemlig et land som hedder Donnersmark, eller noget meget tæt på det :-) 2.104.68.60 18. jan 2016, 03:22 (CET)

Og hvorfor skulle Danmark være navngivet på Tysk?Maunus (diskussion) 18. jan 2016, 20:53 (CET)

Det ville jo imo være bedre at kalde Danmark for Folkvang :-) og mht. navnet Danmark: Det kan jo være fra plattysk eller fra anglere, eller måske fordi nogle af de første landkorttegnere i Danmark, måske kom fra Tyskland.2.104.68.60 21. jan 2016, 22:15 (CET)

Navnet "Danmark" er ældre end de første kort - Jellingstenene skriver tanmarkar/tanmaurk ᛏᛅᚾᛘᛅᚢᚱᚴ. Som overhovedet ikke tyder på nogen forbindelse med Thor eller det tyske ord Donner.Maunus (diskussion) 21. jan 2016, 23:02 (CET)