Diskussion:Unipay

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Unipay

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Unipay er et system til elektronisk betaling. Bruger:Sneaky~dawiki har oprettet og Bruger:DenBlaaElg har sat spørgsmålstegn ved den. Der er opslag på proff og cvr, men ellers ikke den store omtale. Toxophilus (diskussion) 26. jun 2020, 13:04 (CEST)

  • Slet - De re ringen egentlig omtale, og så kan det ikke være særlig interessant at have i en encyklopædi. Den er ikke reklamerende, men jeg kunne godt have en formodning om, at det er et forsøg på at skabe omtale. Toxophilus (diskussion) 26. jun 2020, 13:04 (CEST)
  • Slet - Et særdeles relevant emne at have en artikel om - men intet vil gå tabt ved at slette denne, en ny kan altid oprettes.--Honymand (diskussion) 26. jun 2020, 21:24 (CEST)
  • Slet - Linket til hjemmesiden virker ikke. Artiklen er oprettet for 15 år siden, og jeg har en kraftig fornemmelse af, at projektet blev overhalet inden om. Man kan ikke rigtig finde noget om det i dag. Der er et Unipay Systems, der distribuerer en anden betalingsløsning. Kan det påvises, at virksomheden er relevant i dag, eller at den har sat sig spor for eftertiden, kan artiklen omskrives. -Pugilist (diskussion) 26. jun 2020, 21:38 (CEST)
Konklusion:
Fuld enighed om at slette. --|EPO| COM: 4. jul 2020, 07:56 (CEST)