Diskussion:Vandkraftværk

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Emblem-star.svg Artiklen Vandkraftværk har været vist på Wikipedias forside som ugens artikel i uge 34, 2016.
Stock post message.svg Huskeliste for Vandkraftværk: rediger · historik · overvåg · opdater
  • Udvid afsnittet om Danske vandkraftværker. Toxophilus (diskussion) 1. dec 2015, 11:48 (CET)
  • Gennemgå sproget og formatteringen. Der er en del småfejl og norsk tusindetals-notation (1 152 meter i stedet for 1.152 meter). Toxophilus (diskussion) 1. dec 2015, 11:48 (CET)
  • Afkort gerne indledningen så den giver et kort overblik over artiklens væsentlige elementer. IC4 og Tesla Model S er eksempler på omfattende artikler med korte og fyldestgørende indledninger. --Morten Haagensen Elmose (diskussion) 3. dec 2015, 20:51 (CET)

Danske vandkraftværker[redigér wikikode]

Vedrørende punktet: "udvid afsnittet om Danske vandkraftværker": spørgsmålet er, hvor meget der skal skrives her. Selve hovedartiklen om dette delemne kræver en voldsom udvidelse (Steen B. Böcher har skrevet meget om dette emne, og der findes en del mere, så jeg vil se, om jeg kan skrue en ordentlig artikel sammen). Efter min mening bør vi i denne artikel holde os til de almindelige forhold vedrørende vandkraftværker og så supplere i fornødent omfang med artikler om de enkelte lande (det bliver sikkert et langvarigt projekt). Hvis det forholder sig således, må vi blive enige om hvor meget (eller lidt), vi synes skal med i denne artikel - eller om punktet bør trækkes helt ud og placeres under "se også". Forslag? venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 1. dec 2015, 12:19 (CET)

Så synes jeg, at vi bør flytte linket Danske vandkraftværker til "Se også", og stryge afsnittet om danske vandkraftværker indtil der er mere at skrive. Toxophilus (diskussion) 1. dec 2015, 12:54 (CET)
Enig. Rmir2 (diskussion) 1. dec 2015, 14:03 (CET)