Diskussion:Vestervig Klostermølle

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Møller Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Møller, et forsøg på at koordinere oprettelsen af møllerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.


Forkert billede[redigér wikikode]

Billedet til højre viser ikke Vestervig klostermølle med Refsbøl mølle. mvh. --Møllehistorisk Samling (diskussion) 7. nov 2013, 11:44 (CET)

Der er et billede her af Refsbøl mølle. De ligner jo unægtelig hinanden. Kan du udpege et par detaljer der viser det helt tydeligt ? -- Mvh PHansen (diskussion) 7. nov 2013, 13:03 (CET)
Sammenlign med http://www.moellearkivet.dk/uggerslev-mlle-siden-er-ikke-oprettet13 --Palnatoke (diskussion) 7. nov 2013, 13:10 (CET)
Der er unægtelig sket en forveksling af billederne. Et blik på hatten er tilstrækkeligt, den er løgformet på Refsbøl og bådformet på VK. Jeg har rettet beskrivelsen på commons og lagt korrekte billeder op af Klostermøllen.--Ramloser (diskussion) 8. nov 2013, 08:53 (CET)