Diskussion:White Pride

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Aarhus Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Aarhus, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Aarhus-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Sletningsforslag: White Pride

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Denne uwikipedianske og spekulative artikel bør slettes; ingen mennesker får nogen form for indsigt i White Pride ved at læse dette nonsens.Ramloser 3. jun 2011, 23:38 (CEST)

  • Behold Kan godt være artiklen skal skrives lidt om, men som udgangspunkt giver den et okay indblik i hooligangruppe, så jeg ser ingen umiddelbar grund til at den skal slettes - selvom den måske er stødende for visse personer?? mvh Tøndemageren 4. jun 2011, 10:15 (CEST)
  • Behold - En lignende diskussion er tidligere rejst vedrørende Blue Front, hvilket endte med, at artiklen blev beholdt. White Pride er blevet omtalt i mange medier grundet grupperingens lidt specielle indfaldsvinkel til tilværelsen, så der er efter min opfattelse ingen tvivl om, at grupperingen er notabel. Spørgsmålet er så, om artiklen er så ringe, at den skal slettes alene af den grund. Det mener jeg ikke, at den skal. Der er et nogenlunde kildeapparat, som der kan bygges videre på. At artiklen kan blive bedre, er utvivlsomt, men det er ikke en slettegrund i sig selv. Pugilist 4. jun 2011, 13:21 (CEST)
Har fjernet skabelonen "Spekulativ", da der kan være meget galt med artiklen, men "spekulativ" er den klart ikke. Gider man læse de kilder, der er indsat på artiklen, vil man kunne se, at indholdet muligvis ikke er fuldt underbygget, men "spekulativt" er det ikke . Pugilist 4. jun 2011, 16:21 (CEST)
  • Slet - Virker i høj grad som en hvervekampagne for gruppen, hælder dog mod Behold hvis man fjerner historieafsnittet. Trade 5. jun 2011, 21:54 (CEST)
  • Behold - hvad Pugilist skriver. --Henrik (heb, Diskussion   Bidrag   E-mail) 5. jun 2011, 21:55 (CEST)
  • Behold - af flere årsager. Først og fremmest er det hyper-vigtigt at beholde artikler også om emner, der ikke er main-stream eller som falder folk for brystet. Hvis vi med rette skal kunne påberåbe os reel upartiskhed er vi nødt til at tillade, at også medaljens grimme bagside omtales - og omtales fair og fyldestgørende. Jeg ser således intet til hinder for at artiklen overlever. Jeg er bestemt enig i at artiklen trænger til en grundig oprydning, men når den sidste skabelon kan fjernes mener jeg det kan tjene encyklopædien til ære, at der også er plads til denne artikel, og andre lignende. --Medic (Lindblad) 5. jun 2011, 22:01 (CEST)
Konklusion:
Beholdes
- Sarrus (db) d. 11. jun 2011, 14:11 (CEST)

Hooligans eller racisme[rediger kildetekst]

Jeg stødte tilfældigvis på denne artikkel og undrede mig over, at den kun behandler den danske hooligan-gruppe. Begrebet bruges, så vidt jeg ved, både i andre lande og i Danmark om en tro på, at hvide mennesker er bedre end sorte, som det bliver beskrevet i disse artikler på den engelske Wikipedia: White pride, White supremacy. Er dette værd at nævne, og ville det være at foretrække, at det skrives i en artikkel for sig selv eller at det flettes med denne artikkel? --Kimsey0 8. feb 2010, 10:06 (CET)

Synes ikke det er acceptabelt at der er et link til Redox under "Kilder og eksterne henvisninger", da Redox er en stærkt venstreorienteret organisation. 90.184.38.147 31. okt 2010, 19:59 (CET)

bør slettes[rediger kildetekst]

Denne uwikipedianske og spekulative artikel bør slettes; ingen mennesker får nogen form for indsigt i White Pride ved at læse dette nonsens.Ramloser 3. jun 2011, 23:38 (CEST)