Diskussion:Yale University

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Flytteforslag: Yale

Se evt. på Wikipedia:Flytteforslag
  • Symbol move vote.svg Flyt - "Yale" er for mig at se ikke et entydigt (uformelt) navn for universitetet; bl.a. er der en række kendte personer med efternavnet. --Urbandweller (diskussion) 4. dec 2013, 23:44 (CET)
  • Symbol keep vote.svg Behold - Nej men Yale University er klart primærbetydning. --Patchfinder (diskussion) 6. dec 2013, 22:32 (CET)
Symbol comment vote.svg Kommentar - Nu er Google ikke et orakel, men ved en søgning på "Yale" på dansk er dominansen af låse-varemærket Yale overvældende. Flytteforslaget går i øvrigt lige så meget på, at artiklen pt. anvender et uformelt navn. --Urbandweller (diskussion) 7. dec 2013, 19:08 (CET)
Symbol comment vote.svg Kommentar - Yale University er det oprindelse og ældste, låse-mærket er også meget kendt, men det ændrer intet. Det der imidlertid kan ændre noget er, hvis forslaget ændres til at omfatte en generel harmonisering af navngivningen af universiteter, således at ordet universitet, university eller på et tredje sprog altid fremgår af navnet, så synes jeg faktisk at det er god ide. --Patchfinder (diskussion) 7. dec 2013, 21:07 (CET)
Symbol comment vote.svg Kommentar - Jeg bakker helt op om en harmonisering af navngivningen (andre amerikanske universiteter har jo også uofficielle navne). --Urbandweller (diskussion) 7. dec 2013, 22:18 (CET)
  • Symbol delete vote.svg Flyt ikke/Symbol comment vote.svg Kommentar - jeg mener vi bør vælge løsningen fra enwp, dvs. placere artiklen på Yale University og så lade Yale viderestille dertil. Der skal selvsagt noget "flertydig" på, så man let kan finde andre betydninger via en Yale (flertydig). Pugilist (diskussion) 7. dec 2013, 22:24 (CET)
Symbol comment vote.svg Kommentar - Enig med Pugilist i dette tilfælde. --Patchfinder (diskussion) 8. dec 2013, 22:56 (CET)
Symbol comment vote.svg Kommentar - Også enig i Pugilists forslag. --Urbandweller (diskussion) 8. dec 2013, 23:33 (CET)
  • Symbol move vote.svg Flyt - Låsefirmaet er tilstrækkelig vigtig på dansk til at der bør oprettes en flertydig på siden yale. Ikke en redirect fra yale til universitetet. På engelsk/amerikansk er det en anden sag og her er universitetet klar første betydning og bør have en redirect fra yale til universitetet, hvilket også er tilfældet. --Santac (diskussion) 26. dec 2013, 18:41 (CET)
  • Symbol move vote.svg Flyt - Præcision af det ene eller andet er hensigtsmæssig. Rmir2 (diskussion) 4. jan 2014, 17:32 (CET)
  • Symbol move vote.svg Flyt - jeg vil også reservere pladsen for Yale for en flertydig artikel. --Steen Th (diskussion) 6. jan 2014, 22:31 (CET)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Der er enighed om Bruger:Pugilists forslag og den bør derfor flyttes--Patchfinder (diskussion) 12. feb 2014, 17:55 (CET)