Donald Andersen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Donald Andersen
Personlig information
Født 30. september 1956
Aarhus, Danmark
Nationalitet Danmark Dansk
Beskæftigelse Skuespiller
Aktive år 1982-nu

Donald Andersen (født 30. september 1956 i Aarhus) er en dansk skuespiller.

Donald Andersen er uddannet skuespiller fra Skuespillerskolen ved Aarhus Teater i 1982 og har medvirket i mange teaterstykker og revyforstillinger (han har også været instruktør på nogle revyforstillinger).

Han har desuden lagt stemme til flere tegnefilm, mest i større produktioner og ellers hos Disney, bl.a. i disneyserien De Fantastiske Fehoveder. Han dubber også til Cartoon Network-serier, bl.a. som fortælleren, biroller i Powerpuff Pigerne, som fortælleren i Får i Storbyen, som Gomez Addams i Familien Addams samt som Ricky Rotte og Melvin And i Magnus og Myggen.

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]

SkuespillerSpire
Denne danske skuespillerbiografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Biografi
Harlekin Columbine Tivoli Denmark.jpgArtiklen om skuespilleren Donald Andersen kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede.
Du kan hjælpe ved at uploade et godt billede til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det i artiklen. Eller du kan søge efter eksisterende filer på Wikimedia Commons eller på Flickr - fx med værktøjet Free Image Search Tool.