F.E.A.R.

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
F.E.A.R.
Generelle oplysninger
Udvikler Monolith Productions
Day 1 Studios
Udgiver Vivendi Universal
Designer Craig Hubbard
Distributør Polen CD Projekt
Japan Livedoor
Rusland Soft Club
Motor Lithtech: Jupiter EX
Udgivet Windows
USA 17. oktober 2005
Den Europæiske Union 18. oktober 2005[1]
Xbox 360
USA 31. oktober 2006
Den Europæiske Union 10. november 2006[2]
PlayStation 3
Den Europæiske Union 20. april 2007
USA 24. april 2007
Australien 26. april 2007[3]
Seneste version 1.08 (20. oktober 2006)
Genre First-person shooter / Gyser
Spiltype Singleplayer
Multiplayer
Platforme Windows
Xbox 360
PlayStation 3
Medier 5x CD-Rom
DVD
Blu-ray Disk
Aldersgrænse ESRB: Mature (17+)
BBFC: 18
PEGI: 18+
OFLC: MA15+
Eksterne links
WhatIsFEAR.com

F.E.A.R. (First Encounter Assault Recon) er et første personsskydespil udviklet af Monolith Productions og publiseret af Vivendi.

Spillet blev udgivet til Windows den 18. oktober 2005 og indpasset til Xbox 360 og Playstation 3 af Day 1 Studios. Den første udvidelsespakke, kaldet F.E.A.R. Extraction Point, blev udgivet af Timegate Studios i oktober 2006. Den anden udvidelsespakke, kaldet F.E.A.R. Perseus Mandate, blev udgivet i november 2007.

I F.E.A.R. (First Encounter Assault Recon) Spiller man som "Point Man", hans rigtige navn kender ingen til, og han er en af tropperne i First Encounter Assault Recon. I starten har man til mission at dræbe en telepatisk sindsforvirret kannibal ved navn Paxton Fettel, og senere en lille pige som har hjemsøgt dig gennem hele spillet. Den lille uhyggelige pige hedder Alma Wade, hun døde lidt efter hun blev spærret inde efter en del forsøg med hende, som dermed har gjort hende endnu mere sindsforvirret og sindssyg end Fettel. Til slut slipper Alma ud fra sin telepatiske celle hvor hendes telepatiske rester slipper ud og hjemsøger resten af verden, mens hele undergrunds laboratoriet springer i stumper og stykker og kan næsten refereres til som en selvudløst atombombe.

I F.E.A.R. 2 (Project Origin) Spiller man som Michael Beckett, der er en af tropperne på en anden del af First Encounter Assault Recon. Spillet starter lidt før slutningen på F.E.A.R. 1. Man starter med at skal finde en kvinde ved navn Genevieve Aristede.

Referencer[redigér | redigér wikikode]


computerspilStub
Denne computerspilsrelaterede artikel er kun påbegyndt. Hvis du ved mere om emnet, kan du hjælpe Wikipedia ved at udvide den.