FIFA 97

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Broom icon.svgDer er ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem.
Du kan hjælpe ved at angive kilder til de påstande, der fremføres. Hvis ikke der tilføjes kilder, vil artiklen muligvis blive slettet.
Question book-4.svg
FIFA 97
Del af FIFA-serien
Generelle oplysninger
Udvikler EA Canada
Udgiver EA Sports
Udgivet 24. Juni 1996
Genre sportspil
Spiltype Singleplayer
MultiplayerRediger på Wikidata
Platforme DOS, Sega Saturn, PlayStation, Microsoft Windows, Game Boy, SNES, Mega Drive
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata.

FIFA 97 (eller kendt som FIFA Soccer 97 i USA) er et videospil, som er udgivet af EA Sports og udviklet af EA Canada. Spillet er den fjerde i FIFA-serien som er udgivet af EA Sports og den anden som har 3D og brugen af "Virtual Stadion". Modsat den første spil med 3D og "Virtual Stadion", har den også 2D til PlayStation og PC.

Spillet[redigér | redigér wikikode]

Spillet indholder det samme som de andre, men den nyeste er at, der er en ny inddørs fodbold (bedre kendt som futsal). Så har den 32-bit AI som bliver mest anvendt, når man laver bevægelser (som driblinger). Der er flere ligaer som den engelske, italienske, franske, tyske, hollandske, skotske, malaysisk og amerikanske ligaer,samt fiktive klubber som består af dem, som var med til at, udvikle spillet som Penny Lee og Bruce McMillan. Spillet har også kommentar, som består af John Motson og Andy Gray (som stadig er kommentar).

Sange[redigér | redigér wikikode]

FIFA 97 har 10 sange som er fortaget af selve EA Sports.

Anmeldelse[redigér | redigér wikikode]

Både Play Magazine i Issue 15 og officielle England PlayStation Magazine samme sted har bedømt PlayStation-versionen af spillet på samme måde med en score på 70% og 7/10 hhv. Når man sammenligner spillet med FIFA 96 sagde de, at "Grafisk var bedre, men spillet er værre". Gamespot scorede pc-versionen 8.2/10.

computerspilStub
Denne computerspilsrelaterede artikel er kun påbegyndt. Hvis du ved mere om emnet, kan du hjælpe Wikipedia ved at udvide den.