Figurer fra Casper & Mandrilaftalen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
Uddybende Uddybende artikel: Casper & Mandrilaftalen

Dette er en liste over figurer fra Casper & Mandrilaftalen - et tv-sketchprogram, der blev sendt i 67 afsnitDR2 i 1999.

Listen inkluderer også et separat afsnit om figurerne fra spin-off julekalenderen Casper & Drengene fra Brasilien, der blev produceret for netbutikken Gubi og lagt ud på dennes hjemmeside i december 1999.

Indholdsfortegnelse
Figurer fra Casper & Mandrilaftalen:
A · B · C · D · E · F · G · H · I · J · K · L · M · N · O · P · R · S · T · U · V · W · Y · Å
 Figurer fra Casper & Drengene fra Brasilien:
A · B · C · D · E · F · H · J · M · R · S · T
     Referencer     
     Eksterne henvisninger     

Figurer fra Casper & Mandrilaftalen[redigér | redigér wikikode]

Navn Spilles af Medvirker i Beskrivelse
Afsnit (antal) Afsnit (numre) Indslag (første medvirken)
Abraham Mamrelund Sebastian Dorset 1 41 Interview Starfucker.
Adolf Honningånde og Kuntekente Eriksen Lars Hjortshøj og Lasse Rimmer 1 61 Interview  ?
Alf Bats Lasse Rimmer 1 11 Interview Kedelbruger med hang til hyng.
Alfonso Trendy Frank Hvam 2 36, 41 Interview Har glemt, hvorfor han er kommet i studiet. Trendy besøger Casper i studiet over flere omgange. I hans første medvirken har både Casper og Alfonso glemt hvorfor Casper havde inviteret ham. De prøver i fællesskab, at komme frem til et svar og finde ud af hvad det er Alfonso kan, vil gøre eller har gjort. De diskuterer om det er fordi han har sprunget i faldskærm, udgivet en plade eller om det måske er fordi han kan lave plastic om til guld. Dog er ingen af disse ting det som Alfonso kom i studiet for. Fjorten dage efter har Casper igen inviteret Alfonso i og med, at Casper og Alfonso nu er kommet i tanker om, at Alfonso er kommet for at fortælle om hans rejseoplevelser. Men Alfonso har glemt hvor det var han var rejst hen efter, at han var blevet træt af det danske vejr. Casper og Alfonso diskuterer derefter om det kunne være hans tur til Thailand, Månen eller Grækenland. Eller om han har været i Silkeborg eller Indonesien blandt andre. De finder denne gang frem til, at det er Alfonsos tur til Tasmanien, men det viser sig så, at det heller ikke var det emne han var kommet for at snakke om.
Alfred Balle Frank Hvam 2 64, 66 Interview Pædagog, dyrepsykolog og forfatter til lydbogen "Jeg ved hvad du tænker, hund". Alfred fortæller om og viser nye metoder til at dressere dyr. Bl.a. kan man vinde dyrs tillid ved at gnide sin underarm og albue mod dyrets forhoved. Når dyret skal tæmmes, skal man give det ordrer nedefra, f.eks. ved at man lægger sig under dyret og råber ordrer op imod dets bug og hage. Alfred fortæller desuden at krokodiller er blinde og derfor må finde vej ved at spørge isfugle til råds.
Ali Baba Lars Hjortshøj 1  ? Interview Lektor ved Københavns Hovedbanegård. Da Casper bliver bestrålet med uran kurerer Ali Casper ved at få ham til at kigge på et løg.
Aman Kril Lasse Rimmer 1 13 Interview Ekspert i sommertid.
Anne Linnet Lars Hjortshøj 1 64 Interview Sangerinde og komponist på turné.
Apple Jack Lasse Rimmer 1 9  ? Meteorolog.
Arild og Abel Frank Hvam og Lasse Rimmer 1 14 Interview Siamesiske tvillinger.
Arne Hannover Casper Christensen 1 15 Talentshow Skumgummimand.
Beelzebub Komeseda Frank Hvam 1 41 Interview Skaberen af datingfirmaet Smykkeskrinet og forhenværende langtursgaffeltrucker.
Bent Tonse Frank Hvam 1 59 Interview Mandrilseer nummer 1 milliard. Han kommer i studiet for at blive overrakt en kurv. Bent er ikke tilfreds med kurvens indhold, da han får at vide, at der i kurven mangler en paphjort. Bent Tonse siger, at han er blevet lovet en komplet kurv og mener ikke, at det batteri som Casper har lagt i kurven i stedet for paphjorten kan gøre det. Bent Tonse kræver erstatning og vil have en bil i stedet. Bent bliver mere og mere vred på Casper og vil ikke forlade studiet og kræver konstant mere og mere erstatning fra Casper.
Bianca Landsvig Lars Hjortshøj 1 68 (Fisso) Interview Tusindkunstner.
Bitten & Trold Lars Hjortshøj og Lasse Rimmer 3 3, 6, 32 Talentshow Teaterduo.
Bjarne Goldbæk Frank Hvam 20 10, 11, 19-24, 26, 28, 29, 37-39, 43, 45, 47-49, 67 Sagaen om Bjarne Goldbæk Hovedpersonen i sagaen om Bjarne Goldbæk. Bjarne Goldbæk deler navn med virkelighedens Bjarne Goldbæk, en professionel fodboldspiller, men er i øvrigt slet ikke inspireret af denne. Goldbæk optræder første gang som værtsvikar for Casper Christensen, der i et afsnit martres af ikke at have samme lunhed som Finn Nørbygaard i et omfang, så han forlader sin plads ved værts-skrivebordet.
Bjørn Thuesen Frank Hvam 1 46  ? Hånd.
Bobby Palt Lasse Rimmer 1 15 Interview Adoptivfar.
Bobotis Bombastic Lasse Rimmer 1 49 Interview Hustroubadour.
Borger Louie Frank Hvam 2 52, 55 Interview Borddækker med speciale i servietfoldning.
Bosse Johansson John Cleese 1 50 Interview Landstræner for Danmarks herre-fodboldlandshold.
Bratt Mogensen Casper Christensen 1 12 Talentshow Fantastisk til at arbejde med farver. Optræder med nummeret Lego Fugt.
Broder Salsa Lars Hjortshøj 7 6, 12, 17, 35, 40, 48, 67 Talentshow Voldtægtsmand og tæppefolder. Broder Salsa er en af de få mennesker, der var sexturist på Nordpolen. Dette er han fordi han er en af de få mennesker, som tænder på ting der er magnetiske. Blev sat i fængsel for at skampule en vejrhane fordi den pegede mod nord. Det var en hård tid, og så valgte Salsa så at danne sit eget landskab af Musli! København er Kokos. Derudover har han også beskæftiget sig med foldning af tæpper som statsmænd og flodning af snor som racer. Han plejer oftest at slutte af med at knipse før han går.
Buffalo Shirt Pony-pony Margetititit Lars Hjortshøj 1 66  ? Tidligere bokser med begge fødder forrest, der senere blev Den utømmelige twister - et dansende kanonslag af en frækkert. Han er i stand til at danse med et levende egern på brystet.
Burrito Snille Lasse Rimmer 1 42 Interview Dietist.
Bølle Bob Anders Matthesen og Uffe Holm 1 67 Værtsfiguren Casper Han er sjov, og han er grov.
Bøllemis Lars Hjortshøj 1 54 Interview Deltager i Millionærquizzen.
Casey og Jürgen Klins Lars Hjortshøj og Lasse Rimmer 1 64 Interview Dansetrup fra Tyskland, der oplevede Murens fald.
Casper Casper Christensen 67 + Fisso 1-67 + Fisso Værtsfiguren Casper Programmets vært. Figuren udspringer fra - og spilles af - virkelighedens Casper Christensen.
Chuck Tennyson & China Pete Lars Hjortshøj og Lasse Rimmer 1 65 Interview Joviale mordere.
Ciarta Johnnysdottir Lasse Rimmer 1 7 Interview Momsspekulant i mejeriprodukter.
Cillas Wik Wik Frank Hvam 1 18 Interview Slangetæmmer.
Claes Jakob Baunspielser Lars Hjortshøj 3 3, 4, 44 Interview Bilforhandler og komponist. Går under navnene Claes (afsnit 3 og 4) og Jens (afsnit 44).
Claes Gynhjalter Frank Hvam 1 14 Interview Formand for organisationen Dyrenes Hven og kommer selv fra Hven. Han taler for bedre transportforhold til slagtebier. Han erkender afslutningsvist, at han er "skingrende sindssyg".
Claudius Mendelssohn Frank Hvam 1 40 Interview Benægter alt.
Conan Lurbakke Frank Hvam 1 8 Interview Conan Lurbakke er en handicappet mand, som gæster programmet. Conans handicapp ligger i, at han overhovedet ikke er i stand til at huske noget som helst. Casper er nødt til at gå ud bag kulisserne for at få hjulpet Conan ind i studiet, fordi Conan ikke selv ved, hvor han er, og hvor han skal hen. Faktisk ved han ikke engang, om han er Conan Lurbakke. Conan forsøger at komme overens med sit handicap ved at sætte noter på sig selv og andre. På nogle af Conans mange noter står blandt andet "Niels er din bedste ven", "3 år i morgen" og "Afghansk Andenpræmie". Inspirationen til navnet Conan kom fra den fiktive karakter Conan the Barbarian, og fordi Casper Christensen syntes, at navnet var sjovt.[1] Christensen har nævnt, at navnet også havde optrådt i et nytårsshow, som han lavede med Jan Gintberg, hvor en person med navnet Conan vandt i MandagsChancen.[1]
Cornelius Heinesen Lasse Rimmer 1 10 Interview Viser, hvordan man gør en cykel forårsklar.
Dadadaah Frank Hvam 1 25 Interview Lider af præstationsangst.
David Mellemtech Lars Hjortshøj 1 48 Interview Tøjgartner.
De Nye Linie 3 Casper Christensen, Frank Hvam og Lasse Rimmer 1 27  ? Det nye Linie 3.
Dennie Kennels Lasse Rimmer 1 12 Talentshow Charcuterie-entertainer.
Dennis Pelvis Frank Hvam 1 66 Interview Frankrigsekspert.
De Tres Tenorer Lasse Rimmer 1 51 Interview Tenorsangere.
De vise sten Frank Hvam, Lars Hjortshøj og Lasse Rimmer 1 47 Interview Tre vise strandsten. Jeffersen, Dylan og Sir Henry/Ivanhoe. De har røget hashish.
Didrik Amundsen  ? 1  ?  ? Quizdeltager.
Didrik Motocross Lasse Rimmer 1 44 Interview Opvokset i et døvekollektiv.
Dieter Ponyhof Frank Hvam 1 34  ? Berømt tysk komiker. Optræder med nummeret Nazi Stuhl.
Dino Stram Lars Hjortshøj 2 61, 62 Interview Dino Stram besøger Casper i alt to gange. Første gang Dino Stram er i studiet er det fordi barn nr. seks milliard blev født dagen før. Dino er nemlig selv barn nr. fem milliard. Dino fortæller Casper hvordan Dinos mor kæmpede for, at Dino skulle få æren af at være barn nr. fem milliard og at hun blandt andet var drægtig i to år. Da Casper spørger indtil hvad det har gjort for Dino svarer han, at det har hjulpet ham med at få fisse. Dino besøger senere programmet igen, da det viser sig, at han slet ikke er barn nr. fem milliard, men barn nr. hundrede tusinde og denne gang fortæller Dino, at han er med i Shu-Bi-Dua.
Djernis Halland Jan Gintberg 1 54 Interview Venlig opfinder.
Doktor Medcalf Anders Matthesen 4 10, 22, 24, 29 Sagaen om Bjarne Goldbæk Doktor med hænderne fulde af rekvisitter og kommer konstant med referencer til Tv-serien TAXA. Han er i besiddelse af "Sandhedskiwien", som får den, der holder den, til kun at tale sandt. Det røbes, at han bl.a. er en kvaksalver og impotent i store forsamlinger. Han går også under navnet Pepe.
Dommer Keith Lars Hjortshøj 1 24 Sagaen om Bjarne Goldbæk Dommer i retssagen Casper Christensen mod Bjarne Goldbæk.
Drengen Ortmann Frank Hvam 3 58, 62, 63 Talentshow Linedanser og klovn.
Dubas Kreutz Delmenhorst Lars Hjortshøj 1 43  ? Elastikmand.
Dåsen Allan Lasse Rimmer 5 8, 9, 10, 11, 28 Interview Talende løg. Casper inviterer ham i studiet for at lave indslag til de børn, der måtte se med. Som regel ender det med, at han fortæller lidt om, at nogen eller noget skal "skides i munden". Inspirationen til figuren kom fra Casper Christensens folkeskoleår.[2] Christensen havde en klassekammerat ved navn Allan, hvis mor altid tiltalte ham "lille Allan!", når hun skældte ham ud.[2]
Ebenezer Kvasthval Lars Hjortshøj 1 42  ? Genert model.
Edgar Lars Hjortshøj 1 63 Interview Varmemester.
Eduardo Havana Goebbels  ? 1  ? Interview Quizdeltager. Underviser Anholts gadebørn i svensk origami.
Eiler Torps Nemelig Lasse Rimmer 1 21 Talentshow Tidligere ejendomsmægler, der fik en erotisk åbenbaring ved at opdage en fugtskade i et rækkehus. Nemelig har siden optrådt i hele landet som en slags fugterotikkens apostel og er blevet Mosgaardsmuseets faste huskunstner.
Egern Frank Hvam, Lars Hjortshøj og Lasse Rimmer 2 49, 51 Værtsfiguren Casper En flok egern, som værtsfiguren Casper ansatte som erstatning for 1. sæsons tv-hold. Egernene har en tendens til pludseligt at synge Cirkeline har fødselsdag, mange gaver hun får.
Egon Cervezas Por Favor Lasse Rimmer 1 33 Interview Gysets mester.
Einer Brobrille Frank Hvam 1 30 Det var satans! Fremviser en pind, der er i stand til at finde alting. Pinden har bl.a. hjulpet Brobrille med at finde 37 kilo guld, som dog lå en milliard kilometer nede i jorden.
Elmo Gottlieb Våge Lars Hjortshøj 1 26 Interview Kom ind for at fortælle om sin vilde arm som han ikke selv kunne styre. Armen var dækket til med pap, for at man ikke skulle genkende den. Armen havde blandt andet rakt hånden op i timerne, uden at han selv vidste hvad han skulle svare, onaneret på et kommunebibliotek, ikke gået med handsker om vinteren og så har den holdt en fremmed mand i hånden.
Elias Pottestepper Lasse Rimmer 1 17 Interview Foreningen Mænd uden grænser.
Erik Toftgård Nielsen Frank Hvam 1 54 Reklame Medvirker i en reklame for alfabetblod. En af få navngivne figurer fra programmets reklamer.
Falckredderen Raggamuffin Frank Hvam 4 49-52  ? Falckredder.
Far Lasse Rimmer 1 61  ? Caspers far.
Fax Flora Frank Hvam 1 44 Interview Mandlig stripper og forfatter til bogen Ensomhed - dit navn er diskokugle.
Filip Sut Frank Hvam 1 37 Interview Offer for kopist.
Fillippo Levian Frank Hvam 1 53  ? Hi-fi-ekspert og fodboldnarkoman. Optræder med Closing Kitty Club; en dommedagsprofeti illustreret kun ved hjælp af puder.
Finn Nørbygaard & Finn Nørbygaard Frank Hvam og Lasse Rimmer 1 10 Sagaen om Bjarne Goldbæk Fortæller en morsom vittighed om forskellen på jyder og københavnere.
Fine Albert Frank Hvam 1 38 Interview Ekspert i mobning.
Fissirul Lohmann Lars Hjortshøj 4 53, 55, 61, 67 Interview Blev TV 2s chef, blev fyret af TV 2 og blev så ansat på Louisiana. Lohmann dukker op, da TV 2 angiveligt skal have ny chef. Her stiller Lohmann op som kandidat med mange gode ideer til, hvad der skal sendes på TV 2. Eksempler omfatter "Knep Bubber", hvor man "så kunne gøre det på tid", og ellers noget med en rumraket og bare bryster i rumraketten med Claus Elgaard som vært og Bubber i vægtløs tilstand.
Flemming Kirchschüner Lars Hjortshøj 1 51  ?  ?
Flemming Timmernikke Lasse Rimmer 2 36, 45 Interview Ubeslutsom hiphopper og lydordbogsforfatter.
Fyrst Walter Frank Hvam 1 38 Interview Studievejleder. Han er i studiet for at tale med Casper om, hvad han kan blive efter tv. Alle Caspers forslag, herunder at blive Susse Wold eller Zarens kurér bliver afslået. Walter foreslår, at Casper bliver et ringbind.
Gentleman Finn Frank Hvam 7 29, 35, 39, 43, 45, 47, 48 Interview Identitetsforvirret gentleman. Finn blev interviewet gentagne gange af Casper Christensen, fordi han var begyndt på noget nyt i sit liv. Han har fx optrådt som nazist, satanist, pædofil, voldtægtsmand, homoseksuel, TV 2-ansat, samt asiat (da han skal drage med Pelle Klumpfeber og Broder Salsa til Kina). Finn kunne ikke se noget i galt i det han gjorde, da hans projekter jo blev støttet af kommunen og beskrevet i mange ringbind. I alle interviewene fik Casper overbevist Gentleman Finn om, at man ikke må gøre andre ondt, dog er episoden hvor Gentleman Finn er blevet ny TV 2-ansat stik modsat. Ifølge Frank Hvam er Gentleman Finns inderste ønske at være stueren.[3] Hvam mener også, at det er Finns evne til simultant at være ond og imødekommende, der gør ham til en sjov figur.[3]
Gerda Casper Christensen  ? 47 Fucking Hjemstavn Gerda, også omtalt "Bette Gerda", er en naiv, sydsjællandsk pige fra programmets serie, Fucking Hjemstavn. Hun møder blandt andet Maximillian Syfax (som hun omtaler Maximillian), samt Henning og de to postbude Post & Post.
Gigi Epstein Lars Hjortshøj 1 50 Interview Fantomtegner.
Grenen Kim Lasse Rimmer 1 62 Interview Træet som Kronprins Frederik plantede til fordel for foreningen Plant et træ.
Grytte Pytte Kytte Lars Hjortshøj 1 41 Interview Arkæolog.
Gunnar Lebbe Lasse Rimmer 1 28  ? Folkekær visesanger.
Gunrack-reparatøren John Cleese 1 50  ?  ?
Gusser Odderskov Vest Lasse Rimmer 1 26  ? Ejer af et mintvaskeri i Herning.
Gynther Renouard Frank Hvam 1 58 Interview Gynter Renouard gæster studiet for at fortælle om hvordan han er vant til, at blive afvist. Gynter er selvstændig erhvervsdrivende og børnelokker. Gynther er vant til, at blive afvist af børnene og det er hvad Casper snakker med ham om. Under interviewet fortæller Gynther blandt andet, at han lokker med rosenkål og vitaminpiller og, at nogle af de ting han kan finde på, at sige til børnene er fx "Vil du med ned og totalrenovere en landejendom på Als?".
Gøkhan Appel Lars Hjortshøj 1 42 Interview Verdens mindste mand. Han bor i en plastik kop. Han har kneppet Cirkeline uden, at hun kunne mærke det. Han vil ikke erkende sin størrelse.
Hanenklee og Kreiler Frank Hvam og Lars Hjortshøj 1 19  ? To tyske sexforskere, der er i studiet for at demonstrere tre nyopfundne sexstillinger.
Harley Løvstik Frank Hvam 1 53 Interview Harley Løvstik har udgivet bogen "Sådan er der mange af de gamle sange som vi kender, der rent faktisk oprindeligt har en anden ordlyd, en anden tekst". Han fortæller bl.a. at han har fundet de originale sangtekster hos munkene i Tibet som han har boet med siden han var ung. I løbet af interviewet går det dog hurtigt op for Casper at Harley Løvstik har forvekslet munke i Tibet med Papa Bue's Viking Jazz Band.
Hasle Ryberæv Anders Matthesen 1 35 Interview Hasle Ryberæv er en gæst som Casper har i studiet i forbindelse med racisme. Hasle Ryberæv er nemlig andengenerations indvandre fra Sverige. Hasles forældre kom til Danmark i 1972 for at søge lykken. Hasles far kunne nemlig sige som en gren og var endda god til det. Derefter startede Hasles far et skovhuggerfirma, men det endte i en tragedie i hvilken tusind spejdere omkom. Hasles mor fortsatte dog med at plukke bær, samle tørv og selvfølgelig indspille pornofilm. Hasle føler, at hans svenske side bliver negligeret fordi han blandt andet ikke må snitte i toget eller have sin harmonika med på diskoteker. Hasle Ryberæv synes selv, at han er dansk – tyttebær dansk ifølge ham selv. Casper tilbyder ham derefter en hvid sten som enhver svensker skal gøre noget for, at gøre sig fortjent til.
Hassefar Frank Hvam 1 56 Interview Offer for sexchikane.
Hector Strix Lasse Rimmer 1 31  ? Hverdagsdanser.
Henning Frank Hvam  ?  ? Fucking Hjemstavn Er med i ungdomsserien Fucking Hjemstavn med figurene Gerda, Post og Post. Afslutter ofte et afsnit med at tage Gerda bag i sin Morris Meinor.
Henning Ingenlunde Lars Hjortshøj 1 18 Talentshow Parodierer kendte altaner.
Hermes Tundra Lasse Rimmer 1 51 Interview Navneterapeut.
Herold Bonfils & Kathy Bødker Frank Hvam og Lasse Rimmer 1 60 Interview Skorstensfejer og hyrdinde.
Hoder Hotlipps Slidske Lasse Rimmer 1 33 Interview Konstruktør.
Horst Rema Nul Nix Lasse Rimmer 1 24 Talentshow Danser i pomfritter.
Hovedet i bordet Anders Lund Madsen 1 59 Interview Klog på 3D.
Humpfrey Desmond Tutu Lasse Rimmer 1 27 Interview Humpfrey Desmond Tutu er kritiker. Han klager over, at Casper hetzer sine gæster. Han får et minuts taletid til at få renset luften og give Casper en dosis af sin egen medicin, hvilket han bruger på en smædevise i to enslydende vers: "Casper han er homoseksuel, han dyrker seksuelt samkvem med sig selv og hans kone hedder Keld". Casper modtager derefter et opkald fra sin farmor, der vil høre, hvor vidt han er blevet homoseksuel. Interviewet ender med, at Humfhrey spørger efter Caspers autograf, hvilket han afslår. Hovedelementerne i sketchen er referencer til 1990'ernes kritik af Casper Christensens påståede grove humor, samt et callback til Caspers tidlige tv-karriere, hvor han havde en værtstjans på Danmarks Radio i børneprogrammet Hvaffor 1 hånd, hvori et af de faste indslag var, at Caspers hans far ringede ind med irettesættende formaninger til det han foretog sig i det pågældende afsnit.
Ibiza Polar Lars Hjortshøj 1 66 Interview Lider af forvrænget virkelighedsopfattelse. Ibiza oplever Casper sige noget andet end vi gør, typisk noget, der lyder kinesisk. Ibiza svarer derefter.
Idéernes Venner Casper Christensen, Frank Hvam, Lars Hjortshøj og Lasse Rimmer 3 5, 8, 23, 26 Idéernes Venner Forening, der vejleder forbrugerne i bedre at udnytte de ting, de har i forvejen. Foreningen består af de fire medlemmer: Angelica Houston, Skat Henningsen, Steffen Bep og Torben Eller Murmark.
Ingemar Hildelyst Frank Hvam 1 67 Interview Har boet i et Ikea-skab hele sit liv og har derfor haft svært ved at møde damer. Casper får ham overtalt til at komme ud af skabet, men fortryder det straks da han ser Ingmars ansigt, som er dækket af cornflakes.
Isak Spas Lasse Rimmer 1 9 Talentshow New Age-fakir.
Ivar Urd Frank Hvam 1 55 Interview Frivillig indsamler.
Jake Ritterband Frank Hvam 1 45 Sagaen om Bjarne Goldbæk Værtaspirant.
Jakob Majkilde Lasse Rimmer 1 3 Interview Våbensælger.
Janni Henrik Lasse Rimmer 1 59 Interview Boksepromoter.
Jarl Fonbørs Frank Hvam 1 64 Interview Vægtløs og ansvarlig for at flytte studiet en centimeter til højre.
Jarl Friis-Mikkelsen Frank Hvam 1 68 (Fisso) Interview På pikken.
Jean Tim & Jean Per Lars Hjortshøj og Lasse Rimmer 1 65 Værtsfiguren Casper Sminkører.
Jeff Denkendorff Frank Hvam 1 40, 51 Interview Vejrvært.
Jens Jackson Frank Hvam 1 11 Interview Ubådskaptajn og fan af tv-serien Taxa.
Jeppe Vælling Frank Hvam 3 17, 23, 26 Interview Produktiv rockmusiker. Hele Danmarks nationalskjald, der ugen op til et besøg hos Casper har udgivet 27 plader. Én af hans mest populære plader hedder "To Spandauere og En Lille Liter Let", der er nr. 4 på Helses hitliste.
Jericho Lala Lars Hjortshøj 2 21, 40 Interview Detektiv. Han er en uhyre hurtig fantomtegner og bruger interflora som database.
Jimmy Naller og Bauditz Anders Matthesen og Lars Hjortshøj 1 22  ? Naller er kropsforsker og har taget en ven med. De skal sammen forsøge at hjælpe Casper til at sidde ordentligt.
Joakim Tüddel Lasse Rimmer 1 6 Talentshow Multiportokunstner.
Joe Alex Lars Hjortshøj 1 34 Interview Tidsrejsende.
Johannes Hot Frank Hvam 1 15 Talentshow Udbryderkonge.
Johannes Ludvig Frank Hvam 1 31 Interview Danseekspert.
John Gringo Lasse Rimmer 1 66 Interview Han mener selv at være verdens mest populære mand. Ifølge ham selv skyldes hans store popularitet, at han har tv-reklamerne i ryggen.
John Datsum Frank Hvam 1 11  ? Født som et HFI-relæ. Kan overfære sin sjæl til helt tilfældige genstande.
John Delaware Frank Hvam 1 27 Interview Målgruppeforsker.
Jon Bon Jovi Frank Hvam 1 57 Interview Forklædt som Rick Astley og Sting.
Josef Kammerly Lars Hjortshøj 1 52 Interview Alternativ behandler.
Josti & Steffen Casper Christensen 6 14-19 Værtsfiguren Casper Hånddukker.
Julius Hazard Frank Hvam 1 28 Interview Julius Hazard er en købmand som efter, at have haft et overskud af bacon på sit lager har ændret sin livsstil på drastisk vis. Casper har inviteret Julius Hazard for at snakke med ham om denne handling. Julius er nemlig blevet baconhoved. Julius er frygtelig ked af sit valg og starter interviewet med at fortælle Casper, at han har fortrudt. Casper prøver, at opmuntrer Julius, men uden den store succes. Julius føler sig ikke respekteret af samfundet, hvilket han blandt andet føler på forældremøder. Casper trøster Julius og de finder snart ud af, at Julius har et skjult talent – han har nemlig rytme! Og det er noget folk godt kan lide mener Julius, så Julius går glad fra studiet.
Hørgen Gungading Lasse Rimmer 1 40 Interview Lider af kronisk ironi.
Kenan Pløs Lasse Rimmer 1 11 Det Okkulte Hjørne 22 år gammel og ufaglært snedker. Medlem af UFO-kulten De Himmelse Kusiners Ferieudflugt. Stenbuk.
Kenneth Lasse Rimmer 1 2 Interview Niels Jørgen Steens lillebor og mor til Tina Turner.
Kenneth Kiwistone Lars Hjortshøj 2 5, 32 Interview Selvlært kirurg, habil petanque-kommentator og formand for Dansk Bøsse- og Madvareforbrug. Han er gæst i forbindelse med Temalørdag - Nu om onsdagen, der handler om forbrugerservice. Han forklarer blandt andet seerne, at Kristeligt Dagblad ikke længere er vandtæt. Han har desuden været udsat for en frygtelig ulykke ved Tappernøje og viser også, hvordan man undgår, at Robinson-holdet går i opløsning. Værtsfiguren Casper kalder ham ved et uheld for Livingstone, hvilket giver ham det samme navn som den engelske politiker Kenneth Livingstone.
Kenzo-kuplen Casper Christensen, Frank Hvam, Lars Hjortshøj og Lasse Rimmer 2 14, 51 Talentshow Dansetrup. Optræder først med krybbespillet Æggene og opstandelsen og senere med nummeret Hi-tech Gakov.
Kevin Lars Hjortshøj 1 51 Interview Mandschauvinist.
Kim Bella Monte Frank Hvam 1 50 Talentshow  ?
Kjukke Mimergolf Lasse Rimmer 1 57 Interview Homo sapiens. Fortæller om sit forhold til en vinbjergsnegl.
Kilimanjaro Jepsen Lasse Rimmer 1 59 Talentshow Optræder med sine "happy lammekøller."
Kiss Sleipner Lars Hjortshøj 1 30 Det var satans! Sejlsportstalent og 7 år gammel.
Klaus Anders Matthesen 1 53 Interview Fra Bomb Squad.
Klaus Kardida Frank Hvam 1 47 Interview En fredens mand.
Klovnen Liljan Frank Hvam 1 3 Talentshow Optræder i talentkonkurrencen med sit show Limelight.
Kresten Pikhår Frank Hvam 2 19, 20 Interview Seksualvejleder.
Krøsus Palnatoge Lasse Rimmer 2 19, 30 Interview Ensom.
Kurt Thyboe & Kurt Thyboe Casper Christensen, Frank Hvam og Lasse Rimmer 3 28, 30, 40  ?  ?
Kål Frederik & Lars Tærskeværk Frank Hvam og Anders Matthesen 1 44 Interview Folkedansere fra Dansk Folkedans Union.
Lars Krimi Frank Hvam 5 9, 12, 19, 33, 47 Talentshow Selvkritisk mimer.
Lars Pejsekammer Frank Hvam 1 10 Interview Har i sinde at løbe New York marathon, mens han "kvæler en kattemis med de bare næver".
Laughing Eagle Lars Hjortshøj 3 2, 4, 35 Interview Den næstsidste mohikaner. I første omgang er Laughing Eagle inviteret ind for at tale om, hvorfor indianerne er ved at uddø, men interviewet tager en uventet drejning. Det ender med at Casper beskylder Laughing Eagle for værnemageri og sender Laughing Eagle ud af studiet. Til det andet interview vil Casper gerne give Laughing Eagle en chance til men ender igen med at se sig sur på Laughing Eagle og beskylder ham nu for at sympatisere med Japanerne under 2. verdenskrig. Den tredje gang Laughing Eagle er i studiet er det sammen med Wesley Snipes, hvor de skal tale om diskriminering. Også denne gang bliver Casper gal på Laughing Eagle og beskylder nu indianerne for ikke at hjælpe passagerne på Titanic.
Laust Willo Willo Lars Hjortshøj 3 23, 31, 42  ? Danser.
Lennart Berthelsen Lars Hjortshøj 2 19, 41 Interview
Lennart Rousseau Frank Hvam 1 33 Det var satans! Arkivar.
Lil-Babs Lasse Rimmer 1 34 Interview Tiggermunk.
Liller Dressine Pee-pee Lars Hjortshøj 1 21 Talentshow I stand til at få en dåse med mintgele til at lette blot ved dans og lydeffekter. Optræder med det forrygende æggende nummer After Eight.
Lintz Calvin Ankerby Lars Hjortshøj 1 63 Interview Luft- og portrætfotograf.
London Lars Lasse Rimmer 1 52  ?  ?
Lonnie Pandra Lasse Rimmer 1 52 Interview Meningsmåler fra Gallup.
Lucy Iben Sol Mauritson 1 11 Det Okkulte Hjørne Ringer ind med et spørgsmål til Det Okkulte Hjørne.
Lukas Pensacola Lasse Rimmer 1 50 Talentshow  ?
Lusty Dave Frank Hvam 1 59  ? Forsøger at lægge verdens største kabale.
Lydias Tati Lasse Rimmer 1 56 Interview Nødhjælpsarbejder.
Lydolf Minsk Lasse Rimmer 1 58 Interview Forsker i nye stjernekonstallationer.
Machieu Lars Hjortshøj 1 65 Værtsfiguren Casper Producer på programmet.
Mad Asta Frank Hvam 1 62 Interview Mand, der fejler meget.
Mand fra Venezuela Freulein 2 20, 26 Sagaen om Bjarne Goldbæk
Mandrillen Lasse Rimmer 15 1-15 Mandrilaftale Figuren, der har lagt navn til programmet.
Mandy Krus Lars Hjortshøj 1 56 Interview Dukketeaterentusiast.
Marius Caracas Lasse Rimmer 1 53 Interview Superracist.
Mario Rawanda Lars Hjortshøj 1 45 Interview Stenrig patenttager med kraftige tics. Han er blevet rig, fordi han har taget patent på forskellige ting, bl.a. ild, kogt vand og lys. Casper bliver vred på Mario over, at man skal betale for at have lys tændt, for at få varmet sine hænder og for at drikke en kop varm kakao. Casper siger derfor, at han vil slukke alt lys og sidde i sin egen lille luftlomme uden at drikke eller trække vejret, så han ikke skal betale afgifter. Mario fortæller dog at dette ikke kan lade sig gøre, da han også har patent på lommer.
Massimo Blanco Lasse Rimmer 1 3 Talentshow Reb-artist.
Maximillian Syfax Lars Hjortshøj 7 38-40, 44, 45, 47, 48 Sagaen om Bjarne Goldbæk Brugtshowsforhandler. Syfax optrådte hen imod slutningen af 1. sæson, og han ville købe det studie Casper lavede optagelserne i, og derefter lave et nyt program, Skumsprøjt i søstjernen, beskrevet af Syfax som "et erotisk sejlsportsmagasin". Syfax var en rolle som blev introduceret for at imødegå den mulighed, at DR2 ikke ville forlænge Casper & Mandrilaftalen med yderligere en sæson. DR2 valgte i sidste ende at forlænge med yderligere en sæson. Det blev i programmet forklaret ved, at figuren Bjarne Goldbæk blev solgt til FCK, holdet som virkelighedens Bjarne Goldbæk i en del sæsoner spillede for, hvorefter Casper brugte salgssummen til at købe sig fri af sine økonomiske problemer.
McGregor Mövenglutt Lars Hjortshøj 2 30, 46 Interview Månedens medarbejder.
Melissa Lars Hjortshøj 2 25, 62 Interview Børnepasser og mærkesnob.
Mentos Thorsen Lasse Rimmer 1 30 Det var satans! Lynsnar.
Meppe Flagstad & Clive Lars Hjortshøj og Lasse Rimmer 1 68 (Fisso) Interview Fashionguruen Meppe giver vennen Clive/Clark/Cliff/Clirf en makeover.
Mester Thor Lasse Rimmer 1 15 Talentshow Imitator.
Mogens Tube Frank Hvam 1 57  ? Pælesidder.
Mogens Volvo Lars Hjortshøj 1 22 Reklame Bruger af pendul-hårtørreren. Optræder i en reklame for samme produkt.
Molle Bedstefik Lars Hjortshøj 1 58 Interview Videnskabsmand.
Mona Bandy Lasse Rimmer 1 66 Interview Overordentligt overtroisk.
Mørke Ruddin Frank Hvam 1 63 Interview Lider af lysoverfølsomhed.
Newton Dynamose Lars Hjortshøj 1 31 Interview Ekspert i bogmærker. Han skulle eftersigende være en parodi på Niels Boch, som underviser på Marselisborg Gymnasium.[kilde mangler] Tore L. Hanhøj har også samme tics med at gentage "shh" konsekvent mens andre taler og ind mellem egne sætninger. Niels Boch har også lagt navn til Niels Buckingham i Langt fra Las Vegas.[kilde mangler]
Niels Esp Frank Hvam 1 7 Interview Stor fan af programmet, der har brugt 6-7 år på at bage en kage til værtsfiguren Casper som tak for udsendelserne. Blandt ingredienserne i kagen er bl.a. medlemmerne fra Kaos Krew, grisekød, rochefort og krymmel.
Niller Sass Ungdom Lasse Rimmer 1 38 Interview Har lavet Nillers Plejehjem, som er et omrejsende plejehjem, som tager ud til byfester og karneval og lægger en dæmper på stemningen.
Norm Anders Matthesen 1 53 Interview Norms hænder er blevet til hollandske træsko efter en gyserfilm, der omhandler flotte hænder, hvilket Casper morer sig meget med. Sketchen er også en af de eneste hvor Casper driller gæsten med hans problem.
Olav Vretthorn Frank Hvam 1 13  ? Optræder med et dejligt stykke musik spillet på glas.
Olrik Auf Lars Hjortshøj 1 57 Interview Verdens stærkeste klovn. Kalder sig selv Den lille clown.
Otis Mallebrok Lars Hjortshøj 1 18 Interview Temperaturforsker og Jes Dorphs læge. Mallebrok har målt Jes' kropstemperatur igennem en årrække. På et tidspunkt kunne han bringe den kedelige nyhed, at Jes Dorphs temperatur toppede ved 80 grader Celsius. Dette skyldtes ifølge Otis Mallebrok et flittigt indtag af hveder.
Otis Rose Frank Hvam 1 52 Interview Jurist med et motto.
Otto Leisner Lasse Rimmer 1 41  ?  ?
Papa Rhodos Lars Hjortshøj 1 39  ? Klunkespiller. Optræder med percussion-nummeret Ocean View.
Pelle Klumpfeber Lasse Rimmer 6 21, 24, 28, 43, 48, 67 Interview Regelbesat budbringer. Fremviser ofte ting han har lavet, herunder 'Regler til kinamanden' eller en liste med 'Janteloven møder de ti bud'. Han tager desuden ud på en ekspedition sammen med Gentleman Finn og Broder Salsa til Kina. Han har catchphrasen "Kan du så forstå det Marianne!"
Pelle Stærkhylster og Elvira Bo Frank Hvam og Lasse Rimmer 1 10 Interview Kan ikke få ørn.
Per de Burg Frank Hvam 1 16 Interview Lider af mangel på tidsfornemmelse. Han påstår blandt andet, at han har ristet brød i 32 år. Heldigvis havde børdet kun fået lige tilpas, og det var faktisk lækkert. Sketchen ender med, at Per De Burg bliver fornærmet da interviewet er færdigt. Han er utilfreds med kun at blive interviewet i 3 sekunder, når det har taget ham 40 år i taxa at komme ind til studiet.
Pete, Poul og Mary Frank Hvam, Lars Hjortshøj og Lasse Rimmer 1 62  ? De tre læger, der hjalp ved værtsfiguren Caspers hustrus fødsel.
Peter Schmeichel Lars Hjortshøj 5 42-44, 46, 48 Interview Han har altid en ketcher med og siger hver gang at taktikken er at de går ind på banen og råber helt vildt. Til sidst indrømmer han at han ikke er Peter Schmeichel alligevel, hvorefter Casper ønsker ham en god kamp alligevel.
Peter Windsey Frank Hvam 1 49 Interview Klakør; klapper af alt.
Phil Rubberband Lars Hjortshøj 1 65  ? Vinder af kategorien Bedste peanut-jonglering ved MTV Awards.
Plasma Amelung Lars Hjortshøj 4 37, 40, 43, 44, 46 Interview Homomaskine-opfinder, politisk kommentator og religiøs fanatiker. Samtalen mellem Casper og Amelung i homomaskine-sketchen fra afsnit 46 blev kåret som Ugens samtale af tv-anmelder Henrik Palle.[kilde mangler]
Post & Post Lars Hjortshøj og Lasse Rimmer  ? 39  ? Lumre postbode.
Postmand Lasse Rimmer 1 26 Værtsfiguren Casper Postbud.
Poul Hulahus Lasse Rimmer 1 33 Interview Trafikforsker.
Poul Panasonic Frank Hvam 1 68 (Fisso) Interview Kan orientere sig kun ved hjælp af tungen.
Poul Reichhardt Frank Hvam 1 24 Interview Syvmilevandrer.
Preben Hmfff Frank Hvam 1 22 Interview Ejer Danmarks største samling af plastdyr.
Raham Celvin Lasse Rimmer 1  ? Interview En helt der dur. Har åbent en sushi-restaurant på toppen af Kilimanjaro og ved det godt selv.
Rami & Edvard Frank Hvam og Lasse Rimmer 1 42  ? To artister, der i mange år studeret japansk forsvarsfilosofi. Duoen optræder med kropsshowet Den sande historie om Arhu.
Regil & Sydorf Lars Hjortshøj og Lasse Rimmer 1 63  ? Kropsekvilibrister. Optræder med nummeret Moppedansen.
Renato Offset Frank Hvam 1 65  ? Brandvarm fornyer af det moderne teater.
Rene D'Seance Frank Hvam 1 13 Interview Verdens mægtigste mand.
Ricco Uffe Holm 1 45  ? Cowboyder.
Rod Stewart Lars Hjortshøj 1 45 Interview  ?
Rueben Skimmel Paradesh Lars Hjortshøj 1 34 Interview Producer og hjernen bag Safir & Granat.
Rulle og Cromwell Frank Hvam og Lars Hjortshøj 2 63, 67 Interview Brødre og jægere.
Rusty Mandolini Frank Hvam 1 54 Interview En homoseksuel krigsveteran fra Den Spanske Borgerkrig og pacifist. Casper spørger til krigens rædsler, men Rusty er overbevist om, at det var de homoseksuelle, og særligt ham selv, som havde det værst under krigen. Han beretter, at det, under krigen, var ganske umuligt at skaffe Dax Wax og andre hårplejeprodukter, at han aldrig sov mere end 5-6 timer om natten og at han var frygteligt stresset pga. at han bl.a. tabte curlere i mudderet. Casper forstår ikke at Rusty forkuserer så meget på sig selv i stedet for at se krigens lidelser i det store hele, men Rusty begrunder det med at Casper ikke forstår ham, fordi Casper er så "ung og heteroseksuel". Rusty begrunder endvidere sine lidelser i at "der var negle der knækkede, der var homo-kærester der deserterede" og at han var en af de få som blev tisset i hovedet af Ernest Hemingway.
Sailor Lasse Rimmer 1 46 Interview Verdens smukkeste mand.
Saltefanden Lars Hjortshøj 1 36 Interview Salter gamle menneskers ferske sovser. Casper vil en overgang gerne hjælpe Saltefanden, men Saltefandens forslag om at Casper skulle gifte sig med 99 salte kvinder og give pengene til ham, og om at Casper skulle salte folk når han rejste med flyet, var for underligt (endda for Casper, som har slået en Los ihjel med et sværd fordi den kørte hans bus).
Satan Frank Hvam 1 50 Interview Satan selv. Casper får lyst til at takke den person, der gav ham al sin succes, så han inviterer Satan ind i studiet. Det viser sig at Casper har fået sin succes ved at give det første der løber ham i møde, når han kommer hjem, til Satan, men da det første han mødte var en polohest forlanger satan nu endnu mere. Det ender alt sammen med at Casper og Satan afgør det i en heftig violin-battle hvor de jammer over 'The Devil Went Down To Georgia' af The Charlie Daniel Band hvor Casper vinder.
Satire John Frank Hvam 2 62, 65 Interview Satiriker. Inspirationen til Satire John kom fra Hvams antipati for det, han kalder "rygmarvssatire".[3] Ifølge Hvam er rygmarvssatire den form for humor, der får publikum til at læne sig behageligt tilbage og tænke: "Jamen I har jo ret!": "Korrekte holdninger fører ikke til noget, vi ikke ved i forvejen. Vi kan ikke lide nazister, men hvad nyt er der i det? Den form for dinosauersatire ser vi alt for tit på dansk tv."[3]
Scottie Lars Hjortshøj 1 66  ? Scottie arbejder i nabostudiet, hvor han er vært på programmet Føn Heaven. Her tørrer han hår på de kendte, bl.a. Lene Espersen, som fik ordnet sit hår med en høvl.
Skafte Sergio Münster Lars Hjortshøj 1 29  ? Dygtig med sin krop. Hans varmærke er at holde ting med hagen. Har optrådt ved et stort Åbent hus-arrangement på Nationalmuseet.
Siam Lasse Rimmer 2 60, 62 Interview Tekniker på programmet.
Sidney Kreutzfeldt Frank Hvam 4 14, 20, 27, 32 Interview Fantasiens mester. Viser Casper hvordan man laver impro-teater, hvor han "kiiiigger på blomsterne".
Silas Gnom Lasse Rimmer 4 16, 20, 23, 39 Interview Programmets hustegner. Gnom er blevet kendt for sine komiske striber om de to tændstiksmænd "Skam og Skule", og afslutter næsten altid striberne med sætningen: "Giv mig min sko tilbage, røv!"
Simba Casper Christensen 1  ? Guideskolen Simba medvirker i sketchen Guideskolen: Den Nye Generation og leverer citater som "permaprinter", "absolut halogen" og de legendariske "Dizzy Mizz Lizzy fun". Simba minder en del om Guideskolens Jimbo.
Simon Le Bon Lars Hjortshøj 1 50  ?  ?
Sittah Tah Colombus John Cleese 1 50 Talentshow  ?
Sixten Bo Maneater Casper Christensen 1 6 Talentshow Multikunstner.
Sixten Sparre Frank Hvam 1 51 Interview Smaskforelsket sølvskemorder.
Smokey Spartacus Lars Hjortshøj 3 2-4 Interview Programmets orakel. Han svarer bl.a. på hvordan man transporterer druer og hvorfor cajun mad er forbudt på havbunden. Han bor desuden i et lyserødt badekar.
Speedy Gregers Lars Hjortshøj 1 49 Interview Nanny.
Spend Abazi Lasse Rimmer 1 28  ? Skyggebokser.
Steen Bostrup-flutene Lars Hjortshøj og Lasse Rimmer 1 43 Interview Flutes.
Stigan Plint Persson Lasse Rimmer 1 5 Interview Stigan Plint Persson er svensker og formand for firmaet 'Clevin Postordre'. Han solgte engang et porno reliæf i 3D til Casper. Casper er dog ikke tilfreds med varen og inviterer derfor Stigan i studiet for at diskutere Stigans forretningsmetoder.
Storbybasserne Casper Christensen, Frank Hvam, Lars Hjortshøj og Lasse Rimmer 4 49, 50, 51, 52 Storbybasserne Soldaterne Fjotte, Kok, Løjtnant Pjock og Unavngiven soldat fra serien Storbybasserne.
Sune Lasse Rimmer 1 62 Interview En af værtsfiguren Caspers gamle skolekammerater.
Susse Wold Susse Wold 19 49-67 Skøjtearven Den altoverskyggende hovedrolle i føljetonen Skøjtearven.
Svenne O'Lotta Lasse Rimmer 9 1, 4, 7, 10, 13, 16, 19, 22, 48 Interview Rekordmager.
Sylik Mettesen Frank Hvam 1 64 Interview Sprogforsker.
Sølver Austin Jan Gintberg 1 35 Interview Foredragsholder om racisme hen over Biker-Jens' krop.
Tage Nallau & Kjeld Lars Hjortshøj og Jan Gintberg 1 54 Interview Den spanienskyndige Tage Nallau og den mentalt ustabile Kjeld.
Tanja Lars Hjortshøj 2 57, 60 Interview Gør-det-selv-mand. Første gang, han optræder i Mandrilaftalen, ser man, at han har ankler af porrer, og anden gang han optræder, er de lavet af majskolber.
Tarp-ekspeditionen Frank Hvam, Lars Hjortshøj, Lasse Rimmer og Mick Øgendahl 2 53, 56 Interview Forsøgte for år tilbage at bevise, at Lotte Tarp er landfast med Cypern.
Teatergruppe fra Odense Frank Hvam, Lars Hjortshøj og Lasse Rimmer 1 42  ? Teatergruppe bestående af tre medlemmer med hold i nakken. I et forsøg på at bevise, at man sagtens kan lave teater med hold i nakken, har de slået sig sammen for at opføre teaterstykket Olsen-banden på panodil.
Terkel Algevind Anders Matthesen 1 60 Interview Tidligere voldsmand, der er frossen fra navlen og ned, eftersom han er blevet dømt til at sidde i en kummefryser resten af sit liv.
Theiss Günther Harboe Lars Hjortshøj 1 36 Interview Filmanmelder.
Thomas Kammaruhrdistrikt Lars Hjortshøj 1 24 Talentshow Bogstempler.
Thor Ralle Anders Matthesen 1 15 Interview Tekniker på programmet. De døde taler gennem ham.
Thøger Messias Vorte Lasse Rimmer 1 25 Interview Selvforsynende.
Tim Stanniole Lasse Rimmer 1 8 Interview Handicappet; stum og lam.
Tiramisu Sommerset & Ven Frank Hvam og Lars Hjortshøj 1 42 Interview Kropsekspert med assistent.
Tissmageren Frank Hvam 2 59, 60  ? Smager på tis i programmet Tissmagning. Han bliver undervejs i smagningen chokeret over, at tis og urin er det samme.
Tjalfe Summersun Lars Hjortshøj 1 63 Interview Uhygiejnisk bagersvend og hospitalsarbejder.
Tolk Lasse Rimmer 3 11, 12, 13 Programoversigt Tolk for døve og folk med signalflag.
Tom Knickers Anders Matthesen 1 60 Interview Idrætsforsker.
Tommy Dvælsmark Anders Lund Madsen 1 59 Interview Opfinder, der aldrig farer vild.
Tonny Suparuh Frank Hvam 1 21 Talentshow I stand til at levere fremragende scorereplikker. Suparuhs motto er "Opmærksomhed, opmærksomhed, opmærksomhed, opmærksomhed."
Tony Curtis Lars Hjortshøj 2 23, 25 Interview Sidsteelsker.
Tore Ellen Hanhøj Lars Hjortshøj 4 20, 25, 26, 37 Interview Sportsmunk. Viser Casper hvordan man hepper på sportsstjerner, samt hvordan brydning intet har med sex at gøre. Dette gør han med hans sportselever Roar og Jes. Han er nok mest kendt for at han ubevist tysser på folk, selv når han selv snakker.
Rore og Jes Frank Hvam og Lasse Rimmer 2 20, 37  ? Tore Ellen Hanhøjs to hjælpere.
Torkel Poppadum Bhopla Lasse Rimmer 1 32 Interview Revydirektør.
Trofast seer Lars Hjortshøj 1 48 Interview Har siddet i studiet og set samtlige udsendelser i første sæson.
Trommedanser Casper Christensen 1 11 Det Okkulte Hjørne Laver en udtømningsdans.
Tronhjem Lars Hjortshøj 1 67 Interview Anonym.
Tue Olivier Lasse Rimmer 1 51  ? Fodboldgal.
Tut van der Elsewihr Lars Hjortshøj 1 41 Interview Egyptisk tusindkunstner. Optræder med nummeret Soft Silk Dance.
Udo Kielpassa Lasse Rimmer 1 47  ? Aparte krop.
Ulson Kahlböhen Thomas Milton 1 47  ? Den kunstner i verden, der kan mindst.
Urban Skurk Lasse Rimmer 1 55  ? Eventmager.
Vagn Jay-jay Lasse Rimmer 1 14 Interview Caspers gamle klasselærer.
Vagtmesteren Casper Christensen 1 9 Talentshow Balance-fænomen.
Vandrende pind Lasse Rimmer 1 9 Interview Europas sidste vandrende pind.
Verner Lohals Frank Hvam 1 12 Talentshow Specialist i at holde dyr i live. Han har genoplivet sine dyr, Jungle-Ras og Peder Dingo, flere gange.
Vienna Lasse Rimmer 1 63 Interview Akustiker.
Vildere klovn! Lasse Rimmer 1 11  ?  ?
Virtus Bjældeklemme Lasse Rimmer 1 18 Talentshow Møbelbryder.
Voksen Lars & Snøflen Casper Christensen og Lars Hjortshøj 1 48  ? Studieværter fra 1970'erne.
Vuelta con carne Frank Hvam og Lasse Rimmer 1 54 Interview Dansetrup, der optræder med "Jeg skal skide en kande sangria"-dansen.
Wandy Thyskæg Frank Hvam 2 61, 62 Interview Lider af pest.
Wesley Snipes Lasse Rimmer 6 13, 26, 31, 35, 42, 47 Interview Han er bl.a. inde for at fortælle som sin rolle i "Blade", eller på dansk "Negervampyren". Han er helt vild med Rene Dif, som han siger er skide sød og rig. Han underviser young black educated people fra community college i at de skal skyde lerduer, fordi Rene Dif er bange for dem. Han ejer en husbåd men planlægger at indtægten fra "Negervampyren" skal bruges på endnu en husbåd, så han kan hoppe fra husbåd til husbåd.
Wilfred Baale Frank Hvam 1 49 Interview Masai.
Yannik Noah Nordine Amraoui 1 22-25  ?  ?
Yussuf Åbenhat Lasse Rimmer 2 45, 62  ? Valgobservatør og ham med rulletekst-båndet.
Yngre Malmsteen Lasse Rimmer 1 59  ? Utilfreds seer.
Ånden i vasken Lars Hjortshøj og Iben Sol Mauritson 2 6, 7  ? Ånden i vasken har 1100 stykker krymmel med smag. Viser sig senere at være Smokey Spartacus.
Årgangsdreng Frank Hvam 1 63  ? 1980'er-dreng. En god årgang grundet regnen og Wham!-udgivelserne.

Figurer fra Casper & Drengene fra Brasilien[redigér | redigér wikikode]

A[redigér | redigér wikikode]

B[redigér | redigér wikikode]

 • Bense Kodemark - Opfandt atombomben og tager kørekort til gardinbussen. Medvirker i afsnit 26. Spilles af Lars Hjortshøj.

C[redigér | redigér wikikode]

D[redigér | redigér wikikode]

 • Dopey Slinger - Medvirker i afsnit 7. Spilles af Frank Hvam.
 • Drøbel Ingelund - Har æltet Napoleons hest om til en trespersoners kajak uden styrmand. Medvirker i afsnit 26. Spilles af Frank Hvam.

E[redigér | redigér wikikode]

 • Englen Fergie - Medvirker i afsnit 24. Spilles af Frank Hvam.

F[redigér | redigér wikikode]

 • Fiffer Dublé - Det første menneske på Jorden til at krydse Hornsherred i en optøet diligence og ophavsmand til udtrykket "sur røv". Medvirker i afsnit 26. Spilles af Lasse Rimmer.

H[redigér | redigér wikikode]

 • Herbert Røffel - Medvirker i afsnit 18. Spilles af Frank Hvam.
 • Hr. Vællemand - Medvirker i afsnit 5. Spilles af Frank Hvam.

J[redigér | redigér wikikode]

 • James Price - Medvirker i afsnit 17. Spilles af Lasse Rimmer.
 • Jar-Jar Jubelin - Medvirker i afsnit 4. Spilles af Lasse Rimmer.
 • Julian Tisson - Medvirker i afsnit 11, 14 og 16. Spilles af Frank Hvam.
 • Jørgen Ingemann - Medvirker i afsnit 2. Spilles af Frank Hvam.

M[redigér | redigér wikikode]

R[redigér | redigér wikikode]

 • Rumbukken Fy-fy - Medvirker i afsnit 25. Spilles af Lasse Rimmer.

S[redigér | redigér wikikode]

 • Stofa Dunnington - Medvirker i afsnit 10 og 12. Spilles af Lasse Rimmer.

T[redigér | redigér wikikode]

 • Thor Vitter Rynkemås - Medvirker i afsnit 8 og 9. Spilles af Lars Hjortshøj.
 • Timothy Birdebæk - Medvirker i afsnit 13. Spilles af Lars Hjortshøj.

Referencer[redigér | redigér wikikode]

Question book-4.svg Der er få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel. Du kan hjælpe ved at angive kilder til de påstande som fremføres i artiklen.
 1. ^ a b "Akt I (med kommentarspor)". Casper & Mandrilaftalen 1 (DVD). Denmark: CMC Entertainment. 2002. Eventet finder sted 00:17:25. 
 2. ^ a b "Akt I (med kommentarspor)". Casper & Mandrilaftalen 1 (DVD). Denmark: CMC Entertainment. 2002. Eventet finder sted 00:15:20. Det kommer så af - den der sketch - at jeg gik i folkeskole med en dreng, der hed Allan. Allans mor var fra USA, og når Allan fik skideballe, så sagde hun altid "lille Allan!" 
 3. ^ a b c d Holst, Inger (2001-02-21). "Langt fra Mandrillen" (på dansk). Politiken (Denmark: JP/Politikens Hus). Arkiveret fra originalen 2017-03-16.