Hitman 2: Silent Assassin

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hitman 2: Silent Assassin
Generelle oplysninger
Udvikler IO Interactive
Udgiver Eidos Interactive
Serie Hitman Rediger på Wikidata
Komponist Jesper Kyd
Pierre Földes
Distributør PlayStation Store
Good Old Games
Steam
Humble Store Rediger på Wikidata
Motor Glacier
Udgivet USA 1. oktober 2002
Storbritannien 4. oktober 2002
Japan 11. juni 2003
Seneste version 1.01 (1 november, 2002)
Genre Third-person shooter
Spiltype Singleplayer
Platforme Microsoft Windows
PlayStation 2
Xbox
Nintendo GameCube
Medier CD-ROM
DVD
GameCube Game Disk
Steam
Aldersgrænse ESRB: M
PEGI: 16+
OFLC: MA15+
Eksterne links
Hitman 2: Silent Assassins hjemmeside
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata.

Hitman 2: Silent Assassin er det andet spil i danske IO Interactives Hitman-serie.

Historie[redigér | rediger kildetekst]

Spillets Hovedeperson Agent 47 har stoppet sin karriere som lejemorder og prøver at lægge fortiden bag sig. Han arbejder nu som gartner på en kirkegård. Det er dog kun indtil præsten som er hans nye faderfigur bliver bortført. Agent 47 sætter efter bortførerne, og det bliver til en jagt over hele verden.

47 lægger ud med at aflægge mafialederen der kidnappede præsten et visit. Til at hjælpe sig får han sin gamle arbejdsgiver "Diane", men prisen er at 47 genoptager sin karriere som lejemorder ved at snigmyrde en russisk general i St. Petersborg. Efter en succesfuld "assassination" vælger 47 at fortsætte med at hjælpe "Diane" og fuldføre opgaven med at få ryddet de sidste generaler af vejen.

Agent 47 fortsætter med at hjælpe "The Agency" efter de succesfulde missioner i Rusland i håb om, at de med tiden kan finde information om fader Vittorios forsvinden. Men efterhånden som tiden går – og håbet om at finde præsten i live svinder ind – bliver han mere og mere involveret i sine gamle rutiner, og før han ved af det, bliver han igen sendt ud på livsfarlige og næsten umulige missioner for sin tidligere arbejdsgiver.

Missionerne tager Agent 47 rundt over hele verden. På listen over hans "targets" er bl.a. en japansk våbenhandler, der skjuler sig på et særdeles godt bevogtet slot et sted i det japanske vinterlandskab, en sheik og en længere række af mellemøstlige generaler og løjtnanter.

Uden at vide det bliver 47 endnu engang spundet længere og længere ind i et net af løgne og bedrag, der omhandler hans egen historie. Men jo tættere han kommer på sandheden, desto farligere bliver det at være verdens bedste lejesoldat.

Til sidst ender 47 tilbage i St. Petersborg, hvor han kommer til at stå ansigt til ansigt med sin hidtil farligste og mest dødbringende modstander til dato...

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]

computerspilSpire
Denne computerspilsrelaterede artikel er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.