I've Got a Lovely Bunch of Coconuts

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

"I've Got a Lovely Bunch of Coconuts" er en britisk novelty song ("underholdningssang") skrevet af Fred Heatherton i 1944. Sangen handler om kokosnødkastning i tivolier.

Den blev indspillet på LP af Danny Kaye med The Harmonaires i 1949. Kaye var skuespiller i film som White Christmas[1] og Hofnarren (The Court Jester).[2] Den blev udgivet på 78-pladen Decca 24784.[3]

Kaye lærte sangen at kende under en turné i Storbritannien, som indbefattede London Palladium og Royal Command Performances. I 1950 blev den hans eneste hit på den amerikanske hitliste. Sangen blev senere indspillet af Merv Griffin[4] og andre artister. Merv Griffins indspilning med Freddie Martin and His Orchestra nåede Billboard retail Top 10-listen og er vidt omtalt som en millionsælger. Sangen var også temasang i Billy Cotton Band Show på britisk radio og TV. Sangen var desuden med i I Could Go on Singing (1963), som var Judy Garlands sidste film. Ringo Starr sang også en impromptuversion af sangen i Magical Mystery Tour, Beatles' TV-forestilling som blev udsendt af BBC 26. december 1967.

Brug i populærkultur[redigér | redigér wikikode]

Referencer[redigér | redigér wikikode]