Spring til indhold

Inger-Lise Gaarde

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.
Inger-Lise Gaarde
Født25. maj 1926 Rediger på Wikidata
Død5. september 1992 (66 år) Rediger på Wikidata
Uddannelse og virke
BeskæftigelseVisesanger, skuespiller Rediger på Wikidata
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds.

Inger-Lise Gaarde (født 25. maj 1926 i København, død 5. september 1992Frederiksberg) var en dansk skuespiller og visesangerindeDyrehavsbakken.

I slutningen af 1950'erne afløste Inger-Lise Gaarde Cleo som Bakke-sangerinde i Bakkens Hvile, og var på Dyrehavsbakken i 18 år. Fra 1977 turnerede hun landet rundt til byfester og markeder. Hun medvirkede desuden i DR's Syng-med-udsendelser. Gaarde indspillede desuden flere grammofonplader, samt en opsamlings-cd hos Reca Musikproduktion[1] med sine populæreste sange. Som skuespiller medvirkede hun i fire spillefilm, ligesom hun var med i revyer på bl.a. Damhuskroen i København.

Inger-Lise Gaarde er stedt til hvile på Assistens Kirkegård i København.[hvor?]

Filmografi[redigér | rediger kildetekst]

Referencer[redigér | rediger kildetekst]

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]

SkuespillerSpire
Denne danske skuespillerbiografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Biografi
Artiklen om skuespilleren Inger-Lise Gaarde kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede.
Du kan hjælpe ved at uploade et godt billede til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det i artiklen. Eller du kan søge efter eksisterende filer på Wikimedia Commons eller på Flickr - fx med værktøjet Free Image Search Tool.