Kare first love

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Broom icon.svgDer er ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem.
Du kan hjælpe ved at angive kilder til de påstande, der fremføres. Hvis ikke der tilføjes kilder, vil artiklen muligvis blive slettet.
Question book-4.svg
Kare First Love
『彼』first love
GenreDrama, Romance
Manga
ForfatterKaho Miyasaka
UdgiverJapan Shogakukan
Engelsk udgiverCanada USA Viz Media
Dansk udgiverDanmark Mangismo
DemografiShōjo
MagasinShōjo Comic
Original udgivelseMarts 2002August 2004
Bind10

Kare First Love (『彼』first love) er en shoujo manga tegnet og forfattet af Kaho Miyasaka, der handler om kærlighed og teenageproblemer. Hovedpersonen er en pige på 16 år som hedder Karin Karino, som forelsker sig i Aoi Kiriya fra naboskolen. Karins 'veninde', Yuka Ishikawa, mener, at Karin ikke fortjener Kiriya, men at hun som 'den smukkeste' fortjener ham i stedet for. Hun gør alt for at splitte de to . Dette sætter Kiriya dog selv en stopper for, og de to bliver kærester. Men hvordan er det nu lige man er kærester? Karin er uprøvet og det kommer til at gå galt mange gange inden de begynder at forstå hinanden. Deres forældre gør det heller ikke nemmere. Men trods alle problemerne kommer de igennem den svære første tid og klare sig ved hjælp af deres venner og veninder. Det hele ender godt, som det oftest er tilfældet inden for shoujo. Serien består af 10 bind, og er i Danmark udgivet af Carlsen og Egmont Manga. Seriens bind har ikke titler ud over : ”KARE first love” og bindets nummer.


Anime eller mangaStub
Denne artikel om en anime og/eller manga er kun påbegyndt. Hvis du ved mere om emnet, kan du hjælpe Wikipedia ved at udvide den.