Kira & The Kindred Spirits

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Kira & The Kindred Spirits var en dansk rockgruppe dannet i 2001 af forsanger og guitarist Kira Skov. Gruppen spillede gedigen rock og var kendt for at være et velfungerende og energisk koncertband. Den blev opløst i 2007.[1]

Den musikalske påvirkning stammede fra blandt andet Janis Joplin, Tom Waits, Rolling Stones og Nick Cave.

Gruppens sammensætning varierede siden dannelsen. På det første album medvirkede både Laust Sonne og Johan Lei Gellett (der også producerede albummet) således på trommer, ligesom Frederik Damsgård spillede bas på flere numre. Også engelske Orson Wajih har spillet bas i gruppen. De sidste år var besætningen imidlertid konstant, og det var i nedenstående form, at gruppen blev et kendt og respekteret scenenavn.

Medlemmer[redigér | redigér wikikode]

Diskografi[redigér | redigér wikikode]

Kira & The Kindred Spirits

Noter[redigér | redigér wikikode]

  1. ^ "The Kindred Spirit opløses" gaffa.dk, 16. oktober 2007

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]

MusikgruppeStub
Denne artikel om en dansk musikgruppe er kun påbegyndt. Hvis du ved mere om emnet, kan du hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Wiki letter w.svgArtiklen om musikeren Kira & The Kindred Spirits kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede.
Du kan hjælpe ved at afsøge Wikimedia Commons for et passende billede eller lægge et op på Wikimedia Commons med en af de tilladte licenser og indsætte det i artiklen.