Klaus Myren Riis

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Klaus Myren Riis
Født 7. juli 1987 (36 år) Rediger på Wikidata
Nykøbing Mors, Danmark Rediger på Wikidata
Bopæl Valencia Rediger på Wikidata
Far Asbjørn Riis Rediger på Wikidata
Uddannelse og virke
Beskæftigelse Professionel bryder, bodybuilder Rediger på Wikidata
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds.

Klaus Myren Riis (Født 7. juli 1987 i Nykøbing Mors ) er søn af en berømt professionel wrestler og skuespiller Asbjørn Riis. Klaus er en IFBB Pro bodybuilder. Klaus var den første mandlige danske bodybuilder der blev professionel i 2016.

Klaus Myren Riis startede med at bruge vægte og gå til taekwon-do da han var 8 år gammel. Han var med i sin første bodybuilding-konkurrence, da han var 18 år, men startede som wrestler tidligere og var professionel wrestler til han blev 21 år gammel. Han vandt da flere strongman-konkurrencer. Klaus fortsatte med at dyrke bodybuilding, og efter kun fire konkurrencer vandt han sit IFFB Pro Card (professionel status) i Den Dominikanske Republik som 29-årig.

I 2018 debuterede Klaus som professionel i the IFBB Pro Classic Physique division, hvor han var med internationalt i både Spanien og Tyskland.

Mellem konkurrencerne har Klaus mange forskellige jobs, blandt andet er han model og har været med i forskellige magasiner såsom Muscle & Fitness og Muscular Development.

Klaus taler tre sprog flydende, nemlig dansk, engelsk og spansk, samt boet i fire forskellige lande. I dag lever han i Silkeborg.

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]