Line Baun Danielsen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg

Line Baun Danielsen (født 8. december 1961) er en dansk autodidakt journalist, studievært og fhv. ishockeyspiller. Hun har tidligere været gift med fodboldspilleren Jan Bartram, som hun har to sønner med.

Line har NLP i journalistik

Danielsen startede som studievært på TV 2 Sporten og siden TV 2 Nyhederne fra stationens start i 1988. Siden har hun også været vært på en række af stationens øvrige programmer – bl.a. Linen Ud, Mors Hammer, Roomservice, samt deltaget i dækningen af Tour de France, OL.

Senere har hun arbejdet for de konkurrerende tv-stationer, hvor hun var vært for TV3's Onside og Lines. På DR1 var Danielsen i flere sæsoner vært på Sporløs, samt var med til at dække og adskillige kulturelle og kongelige begivenheder – herunder bl.a. Kronprins Frederiks bryllup. I 2006 vendte hun tilbage til TV 2 for at blive vært på Go' Morgen Danmark. i sommer 2011 blev Line ansat på TV 2/Lorry

Line Baun Danielsen er kåret til "årets kvindelige tv-vært" af Se og Hør og Billed-Bladets[1] læsere, senest i 2005.

I 2009 startede Line Baun Danielsen sit eget selskab, LBD Kommunikation. Samme år udgav hun bogen Verdens bedste mor på Forlaget Turbulenz. Bogen bygger på samtaler med Anne Dorthe Tanderup, Pernille Aalund og Anne-Mette Rasmussen. Desuden har Line også skrevet bogen bag skærmen. Hun optræder hun som foredragsholder.

Kilder[redigér | redigér wikikode]

  1. cag (2005-02-21). Line Baun kåret som årets TV-vært. Berlingske Tidende. Hentet 2011-01-25. 
Gnome-dev-camera.svg Denne artikel kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede
Hjælp os ved at uploade dit eget billede eller finde et på Internettet.