Line Rider

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
Line Rider
Generelle oplysninger
Udvikler Boštjan Čadež
Udgiver inXile entertainmentRediger på Wikidata
Designer Boštjan Čadež
Udgivet 23. september 2006
Seneste version Beta 2 - Revision 6.2
Genre Browserspil
Spiltype Singleplayer
Platforme Adobe Flash
Medier Download
Input Tastatur
Mus
Links
Hjemmeside LineRider.com
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds.

Line Rider er et flashspil der blev lavet i september 2006 af Boštjan Čadež fra Slovenien. Spillet startede med at være på hjemmesiden Deviantart. Fra den 23. september 2006 begyndte Line Rider hurtigt at blive et internetfænomen.

Gameplay[redigér | redigér wikikode]

Broom icon.svg Denne artikel behøver tilrettelse af sproget.
Sproget i denne artikel er af lav kvalitet på grund af stavefejl, grammatikfejl, uklare formuleringer eller sin uencyklopædiske stil.
Du kan hjælpe Wikipedia ved at forbedre teksten.

Konceptet i spillet, er at tegne linjer med musen, som en lille mand (kaldt "dude" eller Bosh af folkene bag spillet) på en slæde kører på, når dem der spiller spillet trykker på play. Spillet er lavet sådan, at man er nød til at lave kurver og andre ting i ens bane "glatte" ellers vil manden falde af slæden. Der er blevet lavet mange baner gennem tiden, med både loops, og andre stunts og tricks. I nogle baner er der tegnet et "landskab" som f.eks. Bjerge, huse, træer osv. Der er mange tricks man kan lave, et af dem er en Nose manual, hvor man får Bosh til at slæde på spidsen af slæden. Et andet trick er hvor man bruger Gravity, man tegner små streger som Bosh så griber ud efter. Disse streger kalder man Gravity wells. Dette trick blev opdaget af Anomaly76(dette kalder han sig på Youtube) i starten af 2007. Siden hen er der blevet lavet mange Tracks med både Nose manuals og Gravity wells. Når man skal vise sin bane til andre, plejer man at ligge en video op med banen(eller Tracket, som det også hedder), på hjemmesider som YouTube og Google Video.